Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Manuel Šumberac ×

Najava • 06.02.2020.

Otvorenje izložbe Manuela Šumberca 'Sinteza'

Otvorenje izložbe Manuela Šumberca 'Sinteza' održat će se u u okviru Programa predstavljanja hrvatskih ilustratora, u četvrtak, 6. veljače u 19 sati u Galeriji Kupola Gradske knjižnice u Zagrebu.
Najava • 05.09.2019.

Profil knjiga predstavlja slikovnicu 'Jura i gospođica Zavissst' Romana Simića i Manuela Šumberca

U četvrtak, 5. rujna 2019., u zagrebačkoj Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića, Profil knjiga predstavit će slikovnicu autora Romana Simića i Manuela Šumberca 'Jura i gospođica Zavissst'. O slikovnici će govoriti pisac Roman Simić, ilustrator Manuel Šumberac i njihova urednica Ivana Žderić.
Najava • 23.03.2019.

Likovna radionica Manuela Šumberca, autora slikovnice 'Potraga'

Ne propustite razigrati maštu svojih mališana potragom za najzabavnijom likovnom radionicom u gradu! Autor slikovnice 'Potraga', Manuel Šumberac, pokazat će vam kako nacrtati psa i otkriti kako je on nacrtao prijateljstvo. Radionica će se održati u subotu, 23. ožujka u knjižari Hoću knjigu Megastore u Zagrebu.
Vijest • 26.04.2018.

Dodjelom nagrada obilježena 50. obljetnica Nagrade 'Grigor Vitez'

Savez društava 'Naša djeca' Hrvatske obilježio je 50. obljetnicu Nagrade 'Grigor Vitez' za dječju književnost i ilustraciju. Riječ je o najstarijoj književnoj nagradi za dječju književnost koja se dodjeljuje od 1967. godine i to je jedina nagrada kojom se nagrađuje i tekst i ilustracija u knjigama za djecu i mlade.
Najava • 28.02.2018.

Promocija slikovnice 'Jura i kuckalo protiv dosade'

Promocija slikovnice 'Jura i kuckalo protiv dosade' održat će se u srijedu, 28. veljače u zagrebačkoj Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića. O slikovnici će govoriti pisac Roman Simić, ilustrator Manuel Šumberac i njihova urednica Ivana Žderić.