Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Odvalimo se poezijom ×

Najava • 17.12.2022.

Odvalimo se poezijom na Ribnjaku – božićna donacijska razmjena knjiga

Pjesnička platforma Odvalimo se poezijom u suradnji s Centrom mladih Ribnjak priređuje u subotu 17. prosinca novu donacijsku razmjenu knjiga, prvenstveno pjesničkih. Dođite na kavu, čaj, druženje, na susret s prijateljima, podržite ovu vrijednu akciju i donirajte knjigu ili preuzmite neki novi naslov uz dobrovoljnu donaciju.
Najava • 26.08.2022.

Pjesnički festival 'Odvalimo se poezijom' u Bolu na Braču

Šestu godinu za redom, posljednjeg vikenda u kolovozu, od petka 26. do nedjelje 28. kolovoza, u Bolu na Braču održava se mali pjesnički festival 'Odvalimo se poezijom'. Autore i goste u Bolu očekuju tri dana poezije, druženja i razgovora u posebnom ambijentu na mjestima na otvorenom, s prirodnom kulisom mediteranskog pejzaža.
Najava • 10.04.2022.

Odvalimo se poezijom - donacijska razmjena knjiga, koncert i čitanje na Ribnjaku

Odvalimo se poezijom priređuje novu donacijsku razmjenu knjiga, čitanje povodom rođendana Vesne Parun i mali muzički program! Dođite u nedjelju 10. travnja u Centar mladih Ribnjak na kavu, čaj, druženje i ako želite, ponesite knjigu poezije koju želite donirati, a uz donaciju preuzmite neku od ponuđenih knjiga, zasigurno ćete pronaći nešto za sebe.
Najava • 27.02.2022.

Humanitarna prodaja knjiga i Fašnikovanje na Ribnjaku

Nakon dvije uspješne humanitarne prodaje knjiga u prosincu na zagrebačkom sajmu Hrelić, 'Odvalimo se poezijom' u suradnji s Centrom mladih Ribnjak priređuje novu humanitarnu prodaju knjiga, prvenstveno pjesničkih. Sav prihod ide inicijativi 'Ljudi za ljude' koja pomaže osobama stradalima od potresa na Baniji.
Najava • 12.12.2021.

Odvalimo se poezijom na zagrebačkom Hreliću – humanitarno!

Pjesničko okupljanje 'Odvalimo se poezijom' ove će se nedjelje, 12. 12. od 8 do 12 sati održati na zagrebačkom Hreliću. Na sajmu će biti unajmljen mali prostor gdje će se održati cjelojutarnje čitanje te prodaja pjesničkih knjiga. Sve što se uprihodi od prodaje knjiga ide 'Humanitarnoj udruzi fajter' koja izravnim djelovanjem pomaže život beskućnika.
Najava • 16.12.2019.

Humanitarno čitanje poezije socijalne tematike u Pločniku

U ponedjeljak, 16. prosinca u zagrebačkom klubu Pločnik održat će se humanitarno čitanje poezije socijalne tematike u svrhu prikupljanja donacija za časopis za beskućnike 'Ulične svjetiljke' i Humanitarnu udrugu Fajter. Večer je zamišljena kao open mike, svi čitaju jednu do dvije pjesme i svi su dobrodošli.
Najava • 30.08.2019.

Pjesnički festival 'Odvalimo se poezijom' u Bolu na Braču 2019.

Treću godinu zaredom pjesnički festival Odvalimo se poezijom održava se u Bolu na Braču, od 30. kolovoza do 1. rujna 2019. godine. Događanje je dio kulturne manifestacije 30. Bolsko lito, a cilj je festivala okupiti pjesnikinje i pjesnike s lokalnog i šireg lokalnog područja te poetike otoka staviti u suvremene kontekste.