Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Strip-tease Matka Vladanovića ×

Najava • 29.11.2016.

Strip-tease Matka Vladanovića : Zajebani Lavanderman

Na tribini Strip-tease Matka Vladanovića održat će se druženje sa Zajebanim Lavandermanom. U Booksu dolaze i o Lavandermanu pričaju glavni scenarist Toni Faver Bobanović i prvi crtač Vančo Rebac. Druženje vodi Matko Vladanović.
Najava • 20.09.2016.

Dušan Gačić gostuje na tribini Strip-tease Matka Vladanovića

U utorak, 20. rujna u 19 sati, na prvoj tribini Strip-tease Matka Vladanovića u sklopu Booksinog Književnog budoara, gostovat će likovnjak, ilustrator, stripaš i animator Dušan Gačić.
Najava • 22.03.2016.

Strip-tease Matka Vladanovića : Ninoslav Kunc

Na tribini Strip-tease Matka Vladanovića kluba Booksa gostovat će Ninoslav Kunc, povodom dugo očekivane zbirke stripova 'Najzabavnije Kuncutarije'. Zbirka je izbor autorovih djela u periodu od preko trideset godina a sadrži mnoge njegove poznate i nagrađivane radove, kao i neke posve nove, još neobjavljene.
Najava • 09.02.2016.

Strip-tease Matka Vladanovića : Alem Ćurin predstavlja 'List vode'

Na tribini Strip-tease Matka Vladanovića u klubu Booksa poznati splitski ilustrator i stripaš Alem Ćurin predstavit će svoj grafički roman 'List vode', posvetu velikanu talijanskog stripa i europske kulture Hugu Prattu. Uz autora Alema Ćurina sudjeluje i njegov izdavač Vladimir Šagadin.
Najava • 08.12.2015.

Strip tribina Matka Vladanovića: 14 rođendan Stripovi.com

U sklopu Strip tribine Matka Vladanovića u klubu Booksa će povodom četrnaestog rođendana portala Stripovi.com gostovati zamjenik glavnog urednika Danijel Kuzmić i čovjek koji je pokrenuo cijelu priču, glavni urednik portala i vlasnik Naklade Fibra, Marko Šunjić.
Najava • 24.03.2015.

Strip-tease Matka Vladanovića : Marko Dješka

Na tribini 'Strip-tease Matka Vladanovića' koja će se održati u utorak 24. ožujka u klubu Booksa u Zagrebu, gostuje Marko Dješka, mladi strip autor 'koji puno obećava'.
Najava • 17.02.2015.

Strip-tease Matka Vladanovića : MojStrip

Na strip tribini 'Strip-tease Matka Vladanovića' koja se održava u utorak 17. veljače u Booksi, predstavit će se novi online strip-časopis MojStrip.com. Voditelj tribine Matko Vladanović razgovarat će s urednicima Juricom Starešinčićem i Goranom Duplančićem o novijem hrvatskom stripu i projektima koji se tek planiraju.
Najava • 27.01.2015.

Strip-tease Matka Vladanovića : Sandman

Prva ovogodišnja tribina 'Strip-tease Matka Vladanovića' održat će se u utorak, 27. siječnja u klubu Booksa a tema razgovora bit će čuveno djelo Neila Gaimana 'Sandman'. Priču o Sandmanu ispričat će izdavač i urednik Marko Šunjić te prevoditeljica Tatjana Jambrišak, uz voditelja Matka Vladanovića.