Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Tena Štivičić ×

Najava • 26.04.2016.

Zagrebačka promocija knjige 'Tri zime' Tene Štivičić

U utorak 26. travnja s početkom u 20 sati u Velvet Cafeu (Dežmanova 9, Zagreb) održat će se predstavljanje knjige 'Tri zime' Tene Štivičić.
Vijest • 03.03.2016.

Tena Štivičić u antologiji Pjesme koje mogu rasplakati odrasle žene

Izbor Tene Štivičić ušao je u antologiju Pjesme koje mogu rasplakati odrasle žene – 100 žena o stihovima koji su ih ganuli. U istu antologiju uvršten je izbor Yoko Ono, Joan Baez, Vanessa Reedgrave, Annie Lenox, Julie Christie i mnogih drugih.
Najava • 22.05.2015.

Predstavljanje knjige drama 'Nevidljivi' Tene Štivičić

U petak 22. svibnja u Vip club u Zagrebu održat će se predstavljanje knjige drama 'Nevidljivi' Tene Štivičić. Uz autoricu, o knjizi će govoriti Tomislav Zajec i Marina Vujčić.
Vijest • 10.10.2007.

Hrvatska na Sajmu knjiga u Frankfurtu – ispit pred Leipzig 2008.

Hrvatsku na ovogodišnjem 59. Frankfurtskom sajmu knjiga (od 10. do 14. listopada) predstavlja „svojevrsna kombinacija mladosti i iskustva“ koju, redom pojavljivanja u promotivnom katalogu kojeg je priredila HGK - Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske, čine: Tena Štivičić, Ante Stamać, Želimir Hercigonja, Viktor Žmegač, Hrvoje Kačić, Vladimir Lončarević i Igor Štiks.
Najava • 20.09.2007.

PROMOCIJA : "Odbrojavanje" Tene Štivićić

Promocija prve knjige kolumni mlade dramske spisateljice Tene Štivičić «Odbrojavanje» održati će se u četvrtak 20. rujna u 19.30 sati u Profil Megastoreu u Zagrebu. U svojim kolumnama koje proteklih godina objavljuje u časopisu 'Zaposlena', Tena Štivičić se ne bavi pomodnim trendovima, površnim aspektima muško-ženskih odnosa, već na jedan ozbiljniji način promišlja poziciju suvremene mlade žene u...