Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 21.11.2014.

Čitaj mi : Poetski countdown

Program naziva Poetski countdown - čitamo poeziju i govorimo o njoj!, u organizaciji CeKaPe-a, održat će se u ponedjeljak 24. studenoga u 19 sati u Caffe Expressu u Zagrebu. Gostuju pjesnik Ivan Šamija i pjesnikinja Sanja Baković koja priprema svoju prvu zbirku poezije. Moderira zaljubljenica u poeziju, Katarina Brajdić.
Najava • 26.03.2007.

PROMOCIJA : Crnković -Zlatar

Algoritam poziva na promociju pedesetog, jubilarnog romana biblioteke "Zlatko Crnković vam predstavlja" - «Zavjera protiv Amerike», Philipa Rotha - te prva četiri romana po izboru nove urednice biblioteke Andree Zlatar. Promocija će se održati u utorak, 27. ožujka 2007., u Klubu književnika u Zagrebu s početkom u 19.30 sati, a knjige će predstaviti Zlatko Crnković i Andrea Zlatar, uz pomoć Nevena...
Najava • 16.07.2010.

Centar za kreativno pisanje raspisuje natječaj za neobjavljeni dramski tekst

CEKAPE - Centar za kreativno pisanje raspisuje natječaj za neobjavljeni dramski tekst. Sudjelujte u natječaju i osvojite besplatne radionice Centra za kreativno pisanje. Popis svih dramskih tekstova bit će objavljen na internet stranici Centra, a deset tekstova po izboru žirija u online časopisu!
Najava • 16.07.2010.

Neverending (story) - Natječaj dnevnog boravka kluba SC

Kultura promjene u Klubu Studentskog centra u Zagrebu za sljedeću godinu priprema službeno otvorenje Dnevnog boravka. Dnevni boravak je prostor namijenjen mladim i inovativnim umjetnicima, kolektivima, studentskim udrugama i klubovima za organizaciju vlastitih projekata. Prijavite se!
Najava • 08.04.2009.

DPKM : Crveno & crno=bijelo” Franje Nagulova

Društvo za promicanje književnosti na novim medijima (DPKM) objavilo je u okviru projekta “Besplatne elektroničke knjige” novi naslov, novi besplatni elektronički “original”: knjigu poezije “Crveno & crno=bijelo” Franje Nagulova. Trenutno je na mrežnim stranicama projekta “Besplatne elektroničke knjige” dostupno 96 naslova.
Najava • 17.11.2009.

Tu dodaj najavu

Najava • 11.11.2010.

Splitska promocija knjige pjesama Marka Tomaša 'Zbogom, fašisti'

U četvrtak, 11. studenog 2010. u Event Cafeu "Element", Split (Ispod ure) s početkom u 20,30 h održat će se promocija zbirke pjesama "Zbogom, fašisti" (izd. Buybook, Sarajevo 2010.) Marka Tomaša. Uz prisustvo autora o knjizi će govori Olja Savičević Ivančević.
Najava • 29.03.2007.

Sabrana djela : FERIĆ I KARUZA

Profil je u svojoj biblioteci «Sabrana djela» upravo objavio sabrane proze dvojice legedarnih, neobičnih i sjajnih hrvatskih pisaca: Zorana Ferića i Senka Karuze. Zbirka «Simetrije čuda» Zorana Ferića sabire «Mišolovku Walta Disneya», «Anđela u ofsajdu», «Smrt djevojčice sa žigicama» i «Djecu Patrasa», a Karuzina «Teško mi je reći» uključuje «Busbuskalai», «Ima li života prije smrti» i...
Najava • 13.04.2009.

Brutal dovodi u Zagreb suvremenu europsku poeziju

Pod već iskusnim vodstvom Silvestra Vrljića u Zagrebu će se od 14. do 16. travnja 2009. godine održati 4. međunarodni festival suvremene poezije. Ove godine Festival predstavlja ukupno 10 mladih i priznatih autora, a službeno otvorenje Festivala je 14. travnja u 21 sat, nastupom svih autora u klubu "Gjuro II". Preostala dva dana festivala, 15. i 16. travnja, autori će nastupati u klubu "Booksa" s početkom u...