Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 03.04.2018.

Dobitnica nagrade 'Na vrh jezika' Monika Herceg gostuje u Zagrebu
Održava se
04.04.2018. u 19h

Tribina Poezija na živo: Monika Herceg

Početne koordinate Herceg Monika

U utorak i srijedu, 3. i 4. travnja, u Zagrebu gostuje Monika Herceg, dobitnica prošlogodišnje nagrade "Goran za mlade pjesnike" (nagrađeni rukopis nedavno je oknjižen pod nazivom "Početne koordinate"), a prošlog joj je tjedna dodijeljena i nagrada "Na vrh jezika" za najbolji rukopis zbirke poezije, autora/ica do 35 godina starosti.

Monika Herceg će prvo nastupiti u utorak 3. travnja u klubu Booksa (Martićeva 14d, Zagreb), na tribini "Poezija na živo" koje počinje u 19 sati. Na tribini će autorica  s voditeljem Ivanom Šamijom i publikom razgovarati o debitantskoj zbirci, ali i pročitati te komentirati nove, dosad neobjavljene pjesme u kojima se okreće eksperimentiranju i društvenom angažmanu. 

Autorica se može pohvaliti i drugom nagradom na međunarodnom pjesničkom natječaju Castello di Duino 2017. godine, te prvom nagradom na natječaju Bal u Elemiru – Sremčevi dani 2017.

 

Tribina A(r)testirani: Monika Herceg

Dan kasnije, u srijedu 4. travnja u 19 sati u Knjižnici Ivana Gorana Kovačića (Ul. grada Vukovara 35, Zagreb) počinje ciklus predstavljanja mladih, a već nagradama selektiranih, autora pod nazivom A(r)testirani.

Tribinu vodi i moderira Kruno Lokotar.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –