Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 17.03.2015.

Predstavljanje knjige Renata Baretića i Ivice Ivaniševića 'Split za početnike'
Održava se
27.03.2015. u 20:30h

Predstavljanje knjige Renata Baretića i Ivice Ivaniševića 'Split za početnike' (Znanje, 2015) održat će se u petak 27. ožujka s početkom u 20,30 sati u prostorijama VIP cluba u Zagrebu (Trg bana Jelačića 9).

Knjigu će predstaviti:

Renato Baretić i Ivica Ivanišević, autori knjige
Zvonimir Čimić, direktor nakladničke kuće Znanje
Ivo Žanić, urednik knjige.

Poučnozabavni vodič "Split za početnike" nastao je zajedničkim snagama iz pera novinara i pisaca Renata Baretića i Ivice Ivaniševića. O Splitu je već napisano mnogo ozbiljnih, temeljitih, učenih i mudrih knjiga, no autori poručuju da "Split za početnike" nije jedna od njih. Radi se tek, kako i naslov sugerira, o priručniku za početničko, površinsko snalaženje u jednom starom, vazda vrijućem gradu.

Osim osnovnih izraza razumijevanja u Splitu, "Split za početnike" upoznat će čitatelje i s mnogim drugim, Splitu svojstvenim pojavama, pojmovima i osobama.

Renato Baretić Ivica Ivanišević

Split za početnike : Abeceda grada

  • Znanje 03/2015.
  • 256 str., meki uvez
  • ISBN 9789533431574
  • Cijena 59.90 kn

Osim osnovnih izraza razumijevanja u Splitu, 'Split za početnike' upoznat će čitatelje i s mnogim drugim, Splitu svojstvenim pojavama, pojmovima i osobama. Saznat će što se zapravo događa kada Splićanin nekoga uvati u đir i kako se u slučaju da zapuše jugo najpametnije kloniti svih, posebice onih sa smiješkom na licu...

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –