Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 27.06.2020.

Sandorfov mini maraton u Booksi predstavlja suvremene europske autore
Održava se
27.06.2020. u 18h

Sandorfov mini maraton

Sandorfov mini maraton u Booksi održat će se u subotu, 27. lipnja 2020. u klubu Booksa (Martićeva 14d, Zagreb), i predstaviti suvremene europske autore - kratkopričaše i pisce dobitnike Nagrade Europske unije za književnost (David Szalay, Ida Hegazi Hoyer, Mauro Covacich, Oddny Eir Evarsdottir, Joanna Hellgren i Naja Marie Aidt‚ te domaću književnost u engleskom prijevodu (Bekim Sejranović i Ivana Bodrožić). Odat će se i posveta prerano preminulom Bekimu Sejranoviću.


Cjelovečernji program podijeljen je u nekoliko etapa:

Prva etapa (18.00 sati)

U prvom dijelu putem video konferencije predstavit će se romani "Oprosti" norveške spisateljice Ide Hegazi Hoyer, "Zemlja i mir islandske" spisateljice Oddny Eir te strip "Frances" ilustratorice Joanne Hellgren. Moderatori će biti Darko Milošić i Ivan Sršen.


Druga etapa (19.00 sati)

Drugi dio također će se odviti putem video konferencije, a predstavit će se roman "Sve što muško jest" engleskog pisca Davida Szalaya, zbirka kratkih priča "Anomalije" talijanskog pisca Maura Covacicha te zbirka kratkih priča "Pavijan" danske spisateljice Naje Marie Aidt. Razgovor će moderirati Darko Milošić, Ružica Aščić i Ivan Sršen. 


Treća etapa (20.30 sati)

U trećem dijelu predstavit će se zbirka Ivane Bodrožić "In a Sentimental Mood" te roman "From Nowhere To Nowhere" Bekima Sejranovića. Knjige će predstaviti Dinko Kreho i Ivan Sršen.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –