Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Gary Zukav

Život duše : Nadahnjujuća vizija duhovne sudbine čovječanstva

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Miro Labus
  • 06/2015.
  • 352 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789531417976
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Prošireno izdanje povodom 25. obljetnice objavljivanja s predgovorom Oprah Winfrey i Maye Angelou te "Vodičem za učenje".

U knjizi "Život duše" Gary Zukav vodi nas na istraživačko putovanje u svjetove koji se nalaze preko granica pet osjetila. Otvara nam oči za postojanje nematerijalne stvarnosti i vodi nas preko granica “vanjskog” svijeta, duboko na teritorij duše.

Sve odluke koje donesemo pod utjecajem straha, (npr. ljutnja, ljubomora, osveta) upućuju na to da smo se odlučili za nesvjestan razvoj s bolnim i razornim posljedicama kakve strah uzrokuje. Svaka odluka koju donesemo pod utjecajem ljubavi (npr. zahvalnost, strpljenje, uvažavanje) zapravo je pokazatelj da smo se odlučili za svjestan razvoj sa zdravim i konstruktivnim posljedicama kakve uzrokuje ljubav.

Zašto se ne biste odlučili za svjestan put – put radosti? Zašto ne biste svjesno putovali prema sjedištu duše, mjestu na kojem pomoću namjere možete energiju pretvarati u materiju? Zašto ne biste svoj svijet ispunili ljubavlju i u njemu živjeli?
Svi putovi vode kući.


Svaki put kada netko pročita knjigu i oduševi se njome kao i ja prije dvadeset pet godina, preplavi me osjećaj zadovoljstva. Ako ste spremni vidjeti svijet na novi način, ako ste spremni otvoriti se i promijeniti vlastiti život, ako ste spremni za uzbudljivo buđenje, mislim da ćete i vi osjetiti oduševljenje. - Oprah Winfrey

Gary Zukav jedan je od najutjecajnijih pionira pokreta "Um, tijelo, duh" i autor četiriju uspješnica New York Timesa, među kojima su i najprodavanija "Život duše", te "Dancing Wu Li Masters" (Rasplesani Wu Li Majstori) koja je osvojila Američku književnu nagradu za znanstveno područje. Tiskano je više od šest milijuna njegovih knjiga, koje su prevedene na više od trideset dva jezika. Gary Zukav odrastao je na američkom srednjem zapadu, diplomirao je na Harvardu, a prije nego što se počeo baviti pisanjem, postao je časnik specijalnih postrojbi Američke vojske, u čijem je sastavu služio tijekom Vijetnamskog rata. Danas živi u Oregonu s duhovnom partnericom Lindom Francis.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –