Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Gary Zukav

Duhovno partnerstvo : Putovanje prema izvornoj moći

  • Nakladnik: Dvostruka duga
  • Prijevod: Ozren Ćuk
  • 04/2012.
  • 304 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789532870534
  • Cijena: 18.58 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Nakon toga Moderna vremena ne ažuriraju cijene - preporučamo da točnost cijene i dostupnost knjige (pogotovo starijih izdanja) provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Tema ove knjige su novi odnosi. Rađa se novi i iznenađujući svijet u kojem ćemo morati preispitati izvore vlastite ljubavi i njegovati ih te razmotriti unutrašnje izvore svega onoga što nas sprječava da volimo, odnosno naše strahove i tada ih ukloniti. Naša evolucija je krenula novom stazom, a naši se odnosi neočekivano i dramatično mijenjaju.

Razvijamo se izvan granica svijeta pet osjetila te nailazimo na šira iskustva nas samih i našeg svijeta. Dok je naše zapažanje prije bilo ograničeno onim što vidimo, čujemo, kušamo, dodirujemo ili mirišemo, sada imamo sve veći pristup podacima koje ne možemo opaziti tim osjetilima.

Evolucija nam u svakom trenutku nudi izbor: možemo se pretvarati da se naši životi i svijet ne mijenjaju te se nastaviti ponašati prema drugima kao i prije ili možemo pomoću odnosa izrasti u istinski snažne i srdačne osobe.


U knjizi "Duhovno partnerstvo" autor Gary Zukav govori o posve novom modelu odnosa koji nam pruža mogućnost ostvarivanja našeg punog potencijala i stjecanja istinske moći - radosnog i ispunjenog života koji nam je svima na raspolaganju. Duhovna partnerstva nisu samo za bračne parove; ona mogu nastati svuda gdje dvije ili više osoba odluče međusobno se ponašati kao jednake i ravnopravne osobe u cilju duhovnog razvoja.

Svijet se mijenja i oko nas i u nama. Ispunjena živopisnim primjerima i praktičnim savjetima, uključujući i specifične smjernice, knjiga daje snagu i potiče nas na istraživanje naših emocija, želja, odluka i intuicije te na njihovo korištenje sa svrhom velikog duhovnog razvoja.

Gary Zukav jedan je od najutjecajnijih pionira pokreta "Um, tijelo, duh" i autor četiriju uspješnica New York Timesa, među kojima su i najprodavanija "Život duše", te "Dancing Wu Li Masters" (Rasplesani Wu Li Majstori) koja je osvojila Američku književnu nagradu za znanstveno područje. Tiskano je više od šest milijuna njegovih knjiga, koje su prevedene na više od trideset dva jezika. Gary Zukav odrastao je na američkom srednjem zapadu, diplomirao je na Harvardu, a prije nego što se počeo baviti pisanjem, postao je časnik specijalnih postrojbi Američke vojske, u čijem je sastavu služio tijekom Vijetnamskog rata. Danas živi u Oregonu s duhovnom partnericom Lindom Francis.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –