Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Deepak Chopra Rudolph E. Tanzi

Supermozak

  • Nakladnik: Dvostruka duga
  • Prijevod: Ozren Ćuk
  • 11/2014.
  • 304 str., meki uvez
  • ISBN 9789532871531
  • Cijena: 20.17 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Kao priručnik za uspostavljanje novog odnosa s mozgom, knjiga "Supermozak" pokazat će vam kako svoj mozak možete koristiti kao alat za postizanje zdravlja, sreće i duhovnog rasta. Autori knjige su liječnik i pisac Deepak Chopra i profesor s Harvard Medical School Rudolph E. Tanzi, jedan od najvećih svjetskih stručnjaka na području otkrivanja uzroka Alzheimerove bolesti. Oni su udružili svoju mudrost i stručnost kako bi ponudili novo razumijevanje “svemira u malom” i njegovog neiskorištenog potencijala.

Za razliku od “osnovnog mozga” koji izvršava zadaće svakodnevnog života, Chopra i Tanzi tvrde da svaka osoba kroz povećanu samosvijest i svjesne namjere može podučiti svoj mozak da daleko nadiđe svoje trenutne sposobnosti. “Živimo u zlatno doba istraživanja mozga, ali je li ovo zlatno doba i za vaš mozak?”, pitaju.

Knjiga "Supermozak" kroz spoj najnovijih znanstvenih otkrića i duhovnih uvida ruši pet rasprostranjenih mitova o mozgu koji ograničavaju vaše potencijale, a onda vam pokazuje metode pomoću kojih možete:

- koristiti svoj mozak umjesto da on koristi vas,
- stvoriti idealni životni stil za zdravi mozak,
- smanjiti rizik od starenja,
- povećati sreću i blagostanje kroz vezu između uma i tijela,
- postići prosvijetljeni mozak, put ka slobodi i blaženstvu,
- pobijediti najčešće poteškoće, poput gubitka pamćenja, depresije, anksioznosti i pretilosti.

Vaš mozak ima sposobnost stalnog preoblikovanja i iscjeljenja. Kroz novi odnos sa svojim mozgom možete promijeniti svoj život. U knjizi "Supermozak" Chopra i Tanzi vas vode na putovanje koje nudi viziju kvantnog skoka u ljudskoj evoluciji. Mozak nije samo najveći dar kojeg nam je priroda dala. On je put do neograničene budućnosti koju možete početi živjeti već danas.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –