Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Deepak Chopra

Duhovna rješenja : Odgovori na najveće životne izazove

  • Nakladnik: Dvostruka duga
  • Prijevod: Iva Juričić
  • 10/2012.
  • 176 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789532870831
  • Cijena: 19.24 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Svatko će se složiti da život donosi izazove, ali odmaknite se na tren i zapitajte se dublje pitanje koje glasi zašto. Zašto je život težak? Bez obzira na prednosti s kojima ste rođeni – novac, inteligenciju, privlačnu osobnost, sjajnu perspektivu ili dobre društvene veze – ništa od toga ne pruža čarobni ključ za lagodan život.

Život nekako uspijeva donijeti teške probleme, uzroke neizrečene patnje i borbe. Način na koji se suočavate s izazovima je ono što čini razliku između očekivanja uspjeha i sablasti neuspjeha. Postoji li razlog za ovo ili je život samo nasumičan slijed događaja koji nas drže izvan ravnoteže i jedva sposobnima za hvatanje u koštac?

Duhovnost započinje s odlučnim odgovorom na ovo pitanje. Ona kaže da život nije nasumičan. Obrazac i svrha nalaze se unutar svakog postojanja. Razlog pojavljivanja izazova je jednostavan: tu su da bi vas učinili svjesnijima vaše unutrašnje svrhe.
Ako je duhovni odgovor istinit, trebalo bi postojati i duhovno rješenje za svaki problem.

Odgovor ne leži na razini problema, iako većina ljudi usmjerava svu svoju energiju na tu razinu. Duhovno rješenje leži onkraj. Kad ste u stanju pomaknuti svijest izvan mjesta na kojem je borba uvijek prisutna, dvije se stvari događaju istodobno: vaša svijest se širi, a s njom se pojavljuju i novi odgovori.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –