Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Deepak Chopra

Spontano ispunjenje želja

  • Nakladnik: Dvostruka duga
  • Prijevod: Parust Marlec
  • 03/2005.
  • 200, meki uvez s klapnama
  • ISBN 9536516748
  • Cijena: 19.91 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Razmišljate o nekome koga već dugo niste vidjeli kada vas odjednom prekine zvonjava telefona te se s druge strane linije javi upravo osoba o kojoj ste razmišljali... ili ... obuzme vas silna čežnja - i uskoro se počnu zbivati nepredviđeni događaji koji dovode do ostvarenja onoga za čime ste čeznuli...

Većina ljudi ne poklanja pozornost podudarnostima. Pogreške koje se najčešće čine jesu nezainteresiranost ili čak odbijanje da se pobliže promotri o čemu se radi. Riječ podudarnost znači "dogoditi se u isto vrijeme", a može se tumačiti kao kratkotrajna pukotina koja nastaje u prostor-vremenu i kroz koju možemo zaviriti u područje gdje se sve događa istovremeno ili sinkronistički. To je područje gdje su prošlost, sadašnjost i budućnost jedno. Ova knjiga, korak po korak, objašnjava ne samo kako imati koristi od povremenih zavirivanja na onu stranu već i kako naučiti zamjećivati sve veći broj pukotina dovodeći se do sposobnosti naći čak i vrata koja vode u stvarnost božanske inteligencije unutar koje čovjek svjesno sam sebi dijelitdobre karte u svim vidovima života uključujući između ostalog područje osobnog iskustva božanskoga, područje uvida u višu svrhu vlastitoga bića, područje ljubavi i veza, područje tjelesnog zdravlja i materijalne sigurnosti.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –