Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Deepak Chopra

Vrhunska sreća : Sedam ključeva radosti i prosvjetljenja

  • Nakladnik: Dvostruka duga
  • Prijevod: Ozren Ćuk
  • 07/2010.
  • 168 str., meki uvez
  • ISBN 9789532870305
  • Cijena: 17.25 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Sreća je nešto što svi tražimo. No, odgovori na pitanje kako pronaći sreću i zaslužujemo li je pronaći, i dalje su misterij. Još veći misterij je tajna trajne sreće koju vam nitko ne može oduzeti.

Cilj života je povećanje sreće. Ali, u današnjem zahtjevnom svijetu taj cilj se čini nedostižan. Društvo podržava vjerovanje da je ispunjenje posljedica ostvarivanja uspjeha, stjecanja bogatstva ili održavanja dobrih odnosa. Međutim, Chopra nam govori da je istina upravo suprotna: sav uspjeh u životu je posljedica sreće, a ne njezin uzrok.

Što je onda uzrok? Knjiga "Vrhunska sreća" otkriva nam duhovna načela za život utemeljen na osjećaju vašeg istinskog jastva, koje ne dotiču usponi i padovi svakodnevnog života. Jednostavne svakodnevne vježbe uklanjaju osnovne uzroke nesreće i otvaraju vrata jedne više razine koja se naziva blaženstvo.

Kada bez uspjeha istražimo sve putove do sreće, preostaje samo jedan put: putovanje prema prosvjetljenju. "Vrhunska sreća" vam pokazuje kako možete svladati zastrašujući i egzotični pothvat pronalaska prosvjetljenja. Tada krećemo na nadahnjujuće putovanje prema istinskom jastvu, jedinom mjestu koje ne pogađaju nevolje i nesreća.

Pročitaj poglavlje!

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –