Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Deepak Chopra

Život poslije smrti

  • Nakladnik: Dvostruka duga
  • Prijevod: Aleksandra Mihaljević Barlović
  • 11/2007.
  • 230 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789532870015
  • Cijena: 19.91 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Skidajući veo tajnovitosti s naših najdubljih duhovnih pitanja te pritom zadržavajući njihovu poetičnost i začudnost, Deepak Chopra utjecao je na milijune čitatelja. Sada se okreće najdubljoj tajni: što se događa nakon što umremo? Je li to pitanje na koje ne bismo smjeli pronaći odgovor, zagonetka čije rješenje univerzum zadržava za sebe?

Prema Choprinim tvrdnjama mnoštvo dokaza govori da "drugi" svijet od ovoga nije razdvojen neprobojnim zidom; štoviše, jedna jedina stvarnost obuhvaća sve svjetove, sva vremena i sva mjesta. Na kraju života prelazimo u novu fazu istoga puta duše kojim u ovom trenutku putujemo.

U svojoj knjizi Chopra povezuje najnovija znanstvena otkrića i velike mudrosne tradicije kako bi sastavio zemljovid života poslije smrti. Posrijedi je iznimno zanimljivo putovanje na mnoge razine svijesti. No, mnogo je važnija njegova prijeka poruka: vaši susreti i doživljaji u životu poslije smrti odražavaju vaša sadašnja vjerovanja, očekivanja i razinu svijesti. U sadašnjosti možete odrediti što će se dogoditi nakon vaše smrti.

Dovodeći život poslije smrti u sadašnji trenutak, ova knjiga otvara golemo novo područje stvaralaštva. U konačnici ne postoji granica između života i smrti - postoji samo jedan kontinuirani stvaralački projekt. Chopra nas potiče da postanemo sustvaratelji u tom suptilnom području, a kad spoznamo jednu stvarnost, oslobađamo se svojih iracionalnih strahova i uranjamo u božanski osjećaj udivljenja i osobne moći.

***

Dr. Deepak Chopra je poznat kao jedan od najuspješnijih liječnika i učitelja Amerike. Radio je kao liječnik i voditelj osoblja u bolnici New England Memorial u Bostonu te izvršni direktor Sharp instituta za ljudski potencijal i duh/tijelo medicinu (Sharp Institute for Human Potential and Mind/Body Medicine) u San Diegu, California. Napisao je šesnaest knjiga (večina ih je prevedena na 28 svjetskih jezika), autor je oko tridesetak audio i video serijala. Posebno je poznat njegov TV-show pod nazivom 'Tijelo, duh i duša: čarolija i tajna'.

Danas vodi svoj centar u La Jolli, California, u kojemu se provode duh/tijelo i ajurvedski tretmani u ambulantnom i boravišnom okruženju; obuka iz duh/tijelo i ajurvedske medicine za zdravstvene djelatnike i opče pučanstvo. Također, dr. Chopra je pokrenuo i Globalnu mrežu duhovnog uspjeha koja okuplja na tisuće ljudi širom svijeta.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –