Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Deepak Chopra

Metačovjek

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Radha Rojc-Belčec
  • 11/2020.
  • 376 str., meki uvez
  • ISBN 9789535203063
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Deepak Chopra, jedan od začetnika integrativne medicine i autor brojnih svjetskih bestselera, u svojoj novoj knjizi "Metačovjek" tvrdi da su viša stanja svijesti dostupna svima nama, ovdje i sad. Chopra nam razotkriva tajne koje će nam pomoći da napustimo svoja sadašnja ograničenja uma kako bismo zakoračili u polje beskonačnih mogućnosti i dosegnuli svoj potpuni potencijal. Kako to možemo postići? Tako što ćemo postati metačovjek.

Zahvaljujući najnovijim istraživanjima s područja neuroznanosti, umjetne inteligencije i biometrije, Chopra je sastavio praktičan vodič kroz 31 dan koji bi nam trebao pomoći da se „probudimo“ na najdubljoj razini kako bismo se oslobodili uvjetovanja i konstrukcija koje su temelj tjeskobe, napetosti i ega. Tek tada naš bi beskonačni potencijal postao naša osobna stvarnost.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –