Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
David Simon Deepak Chopra Deepak Chopra

Biljke za zdravlje : Četrdeset prirodnih lijekova za savršeno zdravlje

  • Nakladnik: Dvostruka duga
  • Prijevod: Aleksandra Mihaljević Barlović
  • 09/2006.
  • 304 str., meki uvez
  • ISBN 9536516845
  • Cijena: 21.24 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Ljudi širom svijeta sve više surađuju sa svojim tijelom kako bi ponovno uspostavili ravnotežu. Koriste lijekove iz prirode kako bi izbjegli popratne pojave antibiotika i okreću se tradicijama koje su prošle ispit vremena. Jedan od najstarijih medicinskih sustava je indijska ajurveda čiji počeci sežu pet tisuća godina u prošlost.

U knjizi “Biljke za zdravlje” David Simon, dr. med. i Deepak Chopra, dr. med. opisuju četrdeset najvažnijih biljaka ajurvede: od aloje do amrit kalasha, od đumbira do ashwagandhe stvarajući priručnik koji vam otkriva kako ojačati imunitet, pomladiti tijelo, pojačati energiju i ukloniti otrove iz tijela.

Svaki navod priručnika “Biljke za zdravlje” sadrži botaničke podatke, rezultate znanstvenih istraživanja, upute za korištenje biljke, crtež, upozorenja i, najvažnije, popis bolesti za koje je pojedina biljka najpogodnija uključujući probavu, um i emocije, žensko i muško zdravlje, metabolizam, bol, artritis i upalu, cirkulaciju te još mnoge druge vidove zdravlja.

Ovu su knjigu napisala dvojica najistaknutijih stručnjaka s područja alternativnog liječenja. David Simon, dr. med., medicinski je direktor Chopra centra za boljitak u La Jolli, Kalifornija. Deepak Chopra, dr. med., autor je knjiga “Kako spoznati Boga”, “Savršeno zdravlje”, “Tijelo i duh: rijeka vječnosti” te mnogih drugih bestselera, video i audiokaseta.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –