Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Adrian Predrag Kezele

Uklanjanje faktora karme : Slobodan život izvan uzročnih petlji

  • Nakladnik: Dvostruka duga
  • 02/2016.
  • 405 str., meki uvez
  • ISBN 9789532871715
  • Cijena: 21.24 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Doći će vrijeme kada ćete osjetiti konačni zamor od sveg pretvaranja, nadanja, padanja i uzdizanja. Nad vaš svijet nadvit će se čudna sjenka, a što god činili bit će praćeno mislima koje će vas proganjati: “Nije istina. Nije istina. Nije istina.” Kad dođe takvo vrijeme, bit ćete spremni. Dekonstruirat ćete iluziju, ali ne zato što to želite, nego zato što morate. Na samom pragu prosvjetljenja, više nećete imati izbora. Vi ćete nestati, a ostat će samo sloboda.

Srce knjige "Uklanjanje faktora karme" je legendarno stanje koje se naziva probuđenje, oslobođenje ili, najčešće – prosvjetljenje. Ako ste se umorili tražeći odgovore na velika životna pitanja a niste došli do svoga cilja, udahnite duboko, jer ova knjiga govori o posljednjem koraku duhovnog putovanja; o raskidanju okova uzročnih petlji i završetku života u iluzornoj stvarnosti. Ako ste tek na početku potrage, ova bi vam knjiga mogla uštedjeti mnogo vremena i energije nudeći vam pogled s druge strane – pogled s mjesta na kojem ćete se jednom i sami neizbježno naći.

Nakon više od četrdeset napisanih knjiga iz područja duhovnosti koje su objavljivane na nekoliko svjetskih jezika, Adrian P. Kezele zaokružuje svoj opus iznošenjem vlastitog bogatog iskustva na duhovnom putu, ali i neočekivanim opisom života u neuvjetovanom trajnom stanju apsolutne slobode u kojem faktor karme više ne postoji.

U ovoj ćete knjizi saznati na koji način uzročne petlje zarobljavaju ljude koji unatoč tome misle da imaju slobodu odlučivanja. Naučit ćete kako oslabiti čaroliju faktora karme kroz oslobađajuća iskustva te time postići i održati stanje duhovne zrelosti. Međutim put ide dalje, kroz proces dekonstrukcije iluzije, te završava konačnim uklanjanjem faktora karme.

U ovoj knjizi “faktor karme” prokazan je kao glavni uzrok života u zarobljeništvu. Uhvaćeni smo u uzročne petlje, i kao takvi izvršavamo mentalne, emocionalne i duhovne programe. Kad uzročne petlje popuste, stupanj slobode se povećava. Kad one nestanu, život je potpuno slobodan.

Adrian P. Kezele je do sada napisao više od četrdeset knjiga, a i dalje radi na novim knjigama u kojima na praktičan način predaje znanje čitateljima. Knjige su mu objavljivane na srpskom, slovenskom, madžarskom, ukrajinskom i engleskom jeziku. Te su knjige rezultat životnog vijeka provedenog u proučavanju i podučavanju znanja iz područja duhovnosti.

Osnivač je Duhovne akademije unutar koje podučava Integralnu meditaciju, vodi trogodišnji studij indijske astrologije – jyotisha, podučava duhovnom plesu Neodanceu, te vodi mnogobrojne druge seminare i radionice (Skrivene poruke, Život-smrt-život, Vastu i tako dalje). Osnivač je globalne mreže intuitivne komunikacije Synchro.zone, te jedan od osnivača Udruge Umjetnost davanja koja se bavi promicanjem neolitske kulture. Jedan je od osnivača i počasni predsjednik udruge Dupinov san, vrlo značajnog projekta Nebeski labirinti.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –