Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Adrian Predrag Kezele

Skrivene poruke, skrivena značenja

  • Nakladnik: Dvostruka duga
  • 11/2007.
  • 217 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789532870008
  • Cijena: 19.24 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Jeste li ikada razmisljali o čudnim slučajnostima koje su promijenile vaš život, ili život nekoga koga poznajete? Što mislite o predznacima i podudarnostima? Jesu li oni za vas slučajni događaji kojima značenje pridaju praznovjerje i strah ili osjećate da u tome "ima nešto"? Vjerujete li u smisao ili ste zagovornik kaosa?

Predznaci, podudarnosti i znamenja često se svrstavaju u područje praznovjerja. No, suvremena znanost, posebice kvantna fizika, otkrila je mnoge prirodne zakone koji ukazuju na mogućnost postojanja drugačijih pravila koji upravljaju našim svijetom. Stvarnost koju opisuje suvremena znanost jest stvarnost međupovezanosti. Svaki događaj ima utjecaj na sve druge pojave i događaje unutar cjeline svemira.

Ova knjiga, koja je svoje prvo izdanje doživjela 1996. godine, sada u novom i nadopunjenom izdanju - otkriti će vam kako izgleda stvarnost u kojoj su svi događaji međusobno povezani, pa čak i oni koji su jedan od drugog odvojeni vremenom i prostorom. Takoder, naučit ćete kako započeti "razgovor" sa stvaralačkom inteligencijom prirode te njene poruke uporabiti kao putokaze na putu vlastitog razvoja.

Knjiga «Skrivene poruke, skrivena značenja» donosi novo znanje koje život i njegove uzbrdice i nizbrdice prikazuje u sasvim drukčijem svjetlu.

Nema više sivila i dosade. Svaki trenutak je poseban, u svakom trenutku je skriveno duboko značenje. Život je avantura, a kad pročitate ovu knjigu - i njena načela počnete provoditi u praksi - osjećat ćete upravo to - zadovoljstvo avanture!

Nakon što je C.G. Jung prepoznao zakon sinkroniciteta, slučaj je prestao biti slučaj. Smislene podudarnosti postale su dio života - jedan od načina na koji se oblikuje naša stvarnost. Nakon što je James Redfield napisao «Celestinsko proročanstvo», milijuni ljudi širom svijeta prepoznali su sebe u čarobnom svijetu sinkroniciteta.

«Skrivene poruke, skrivena značenja» knjiga je koja će vam objasniti kako i zašto nastaju "slučajnosti". Naučit ćete kako prepoznati poruke koje svakom čovjeku upućuje stvaralačka inteligencija prirode.


Neke od tema iz knjige:

Zašto se to događa baš meni i zašto baš sad?
Čemu nas uči zakon karme?
Razbijanje kontroliranih sustava - preduvjet iskrene komunikacije s prirodom
Povezanost sa cjelinom i "ulazak u struju"
Prihvačanje i tumačenje poruka prirode
Znakovi (yjotish nimita), podudarnosti i sinkronicitet
Razgovor s prirodom - postavljanje pitanja i tumačenje odgovora (individualne i grupne tehnike)
Uloga rasa - životnih okusa - i kako ih njegovati
Stvaralačka duhovnost - aktivna interakcija s prirodom

Više o autoru: A. P. Kezele



Adrian P. Kezele je do sada napisao više od četrdeset knjiga, a i dalje radi na novim knjigama u kojima na praktičan način predaje znanje čitateljima. Knjige su mu objavljivane na srpskom, slovenskom, madžarskom, ukrajinskom i engleskom jeziku. Te su knjige rezultat životnog vijeka provedenog u proučavanju i podučavanju znanja iz područja duhovnosti.

Osnivač je Duhovne akademije unutar koje podučava Integralnu meditaciju, vodi trogodišnji studij indijske astrologije – jyotisha, podučava duhovnom plesu Neodanceu, te vodi mnogobrojne druge seminare i radionice (Skrivene poruke, Život-smrt-život, Vastu i tako dalje). Osnivač je globalne mreže intuitivne komunikacije Synchro.zone, te jedan od osnivača Udruge Umjetnost davanja koja se bavi promicanjem neolitske kulture. Jedan je od osnivača i počasni predsjednik udruge Dupinov san, vrlo značajnog projekta Nebeski labirinti.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –