Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Adrian Predrag Kezele

Sinkrolab : Labirinti kao sinkronistička podrška u svakodnevnom životu + set karata

  • Nakladnik: Dvostruka duga
  • 03/2011.
  • 144 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789532870350
  • Cijena: 150.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Kovanica sinkrolab nastala je spajanjem dviju riječi: sinkronicitet i labirint. Kao takva ukazuje na svoj sadržaj - sinkronističku uporabu labirinata. Ali, ako želite, možete je proširiti i na sve generatore sinkroniciteta pa u njoj vidjeti sinkrolaboratorij - mjesto gdje se istražuje sinkronicitet!

Rad sa sinkronicitetom, a posebice s generatorom sinkroniciteta tako snažnim i simbolički moćnim kao što su labirinti i sinkrolab tehnike, iznimno je korisno sredstvo našeg osobnog razvoja.

Labirint je riječ koja sama po sebi izaziva zbunjenost. Kao oblik, odnosno obrazac labirint je star najmanje četiri tisuće godina, a vjerojatno i mnogo više. Od najpoznatijega Kretskog labirinta, onog ucrtanog u njihove novčiće, preko mnogih labirinata Stare Europe, ali i Amerike i Azije, labirinti su se danas raširili svijetom. Grade ih kao ukras, ali sve više kao sredstvo okretanja k sebi i otkrivanja unutarnjih zakona svijesti.

Nakon izlaska knjige Adriana P. Kezelea "Labirinti i njihove tajne" samo je u Hrvatskoj izgrađeno nekoliko stotina novih labirinata, a za mnoge ljude njihova je uporaba postala dio svakodnevice. Autoe sada poziva čitatelje u novu pustolovinu s labirintima, to jest njihovu uporabu u smislu "generatora sinkroniciteta"! Mnogobrojni čitatelji uspješnice "Skrivene poruke, skrivena značenja" ovom će knjigom dobiti još jedno praktično sredstvo za komunikaciju s inteligencijom prirode.

U kompletu s knjigom nalazi se i set od dvadeset osam karata posebno dizajniranih u smislu poticanja različitih djelovanja svih devet nebeskih labirinata, kao i desetog, takozvanog "Ganešovog labirinta".

U knjizi su dana i detaljna objašnjenja značenja pojedinih labirinata i naputke za rad s takozvanim sinkrolab tehnikama. Osim što može poslužiti kao izvrstan oslonac i sinkronistički savjetnik u trenucima donošenja odluka, uporaba sinkrolab tehnika potiče duh/tijelo sustav na aktivaciju skrivenih intuitivnih i spoznajnih sposobnosti.

Adrian P. Kezele je do sada napisao više od četrdeset knjiga, a i dalje radi na novim knjigama u kojima na praktičan način predaje znanje čitateljima. Knjige su mu objavljivane na srpskom, slovenskom, madžarskom, ukrajinskom i engleskom jeziku. Te su knjige rezultat životnog vijeka provedenog u proučavanju i podučavanju znanja iz područja duhovnosti.

Osnivač je Duhovne akademije unutar koje podučava Integralnu meditaciju, vodi trogodišnji studij indijske astrologije – jyotisha, podučava duhovnom plesu Neodanceu, te vodi mnogobrojne druge seminare i radionice (Skrivene poruke, Život-smrt-život, Vastu i tako dalje). Osnivač je globalne mreže intuitivne komunikacije Synchro.zone, te jedan od osnivača Udruge Umjetnost davanja koja se bavi promicanjem neolitske kulture. Jedan je od osnivača i počasni predsjednik udruge Dupinov san, vrlo značajnog projekta Nebeski labirinti.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –