Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Adrian Predrag Kezele

Jedno svjetlo, mnogo duša

  • Nakladnik: Dvostruka duga
  • 10/2005.
  • 282, meki uvez s klapnama
  • ISBN 9536516780
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Da li ste znali da je na području Stare Europe, kojem pripada i Hrvatska, prije pet do dvanaest tisuća godina cvjetala zaboravljena civilizacija sasvim različita od današnje? Stari Europljani bili su posebni po tome što u njihovom svijetu nije bilo važnijih znakova nasilja ili kriminala, zamisao o sukobu naroda odnosno ratovima nije postojala, prevladavala je društvena ravnopravnost i nije bilo vlastodržaca, žene i muškarci su bili sasvim ravnopravni, a ekološka osviještenost i duhovna tolerancija na zavidnoj razini. Kako je tako nešto uopće bilo moguće? Što su Stari Europljani znali, a mi ne znamo?

Ova je knjiga pisana u obliku zamišljenog izlaganja "onih koji su se prisjetili" Stare Europe nama koji živimo u današnjim nemirnim vremenima. Saznat ćete "iz prve ruke" kako je svijet izgledao u to davno vrijeme i zašto se promijenio prije pet tisuća godina kad su ga naši preci počeli osvajati. Saznat ćete sve o "neokulturi", životnom i duhovnom putu Starih Europljana, ali ne u obliku zaboravljene priče, već u obliku živoga znanja koje je primjenjivo i danas. Svijet se nalazi na rubu katastrofe. Promjene su potrebne, ali tako dugo dok se služimo starim metodama, nastavit ćemo polako kliziti u propast.

Knjigom "Jedno svjetlo, mnogo duša" Adrian P. Kezele nastavlja ciklus knjiga kojima budi svjesnost o staroj neolitskoj kulturi našega podneblja. Do sada su objavljene knjige "Povratak Boginje", "Duša Stare Europe" i "NeoDance - duhovni ples Starih Europljana".

Adrian P. Kezele je do sada napisao više od četrdeset knjiga, a i dalje radi na novim knjigama u kojima na praktičan način predaje znanje čitateljima. Knjige su mu objavljivane na srpskom, slovenskom, madžarskom, ukrajinskom i engleskom jeziku. Te su knjige rezultat životnog vijeka provedenog u proučavanju i podučavanju znanja iz područja duhovnosti.

Osnivač je Duhovne akademije unutar koje podučava Integralnu meditaciju, vodi trogodišnji studij indijske astrologije – jyotisha, podučava duhovnom plesu Neodanceu, te vodi mnogobrojne druge seminare i radionice (Skrivene poruke, Život-smrt-život, Vastu i tako dalje). Osnivač je globalne mreže intuitivne komunikacije Synchro.zone, te jedan od osnivača Udruge Umjetnost davanja koja se bavi promicanjem neolitske kulture. Jedan je od osnivača i počasni predsjednik udruge Dupinov san, vrlo značajnog projekta Nebeski labirinti.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –