Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Adrian Predrag Kezele

Daj, čovječe, idi meditiraj!

  • Nakladnik: Dvostruka duga
  • 09/2017.
  • 208 str., meki uvez
  • ISBN 9539782871760
  • Cijena: 13.27 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

„Nakon što sam cijeli život proveo u proučavanju tehnika meditacije, osjećao bih se neuspješno da ne mogu jasno i odlučno reći: 'Kad se sve zbroji i oduzme, ovo je najbolja, najdjelotvornija i najpraktičnija tehnika koju možete naučiti.' Međutim, prošla su evo dva desetljeća upornog rada i mnoge tisuće zadovoljnih korisnika koji su proširili glas o tehnici Integralne meditacije koju možete lako naučiti i u njoj uživati cijeli život, bez suvišnih dodataka ili skrivenih agendi.“ (Adrian Predrag Kezele)

No, za razliku od autora knjige "Daj, čovječe, idi meditiraj!" mnogi zapravo ne znaju što zapravo opisuje riječ meditacija, kakav je to proces i što se iza njega krije. Utoliko knjiga može poslužiti kao putokaz i vodič kroz šumu nepoznatih pojmova i značenja koji okružuju riječ “meditacija”. Čitatelj će u njoj pronaći vrlo jednostavnu definiciju pojma meditacija, koja će taj postupak jasno odrediti nasuprot mnogim drugim postupcima poput sugestije, koncentracije ili kontemplacije.

Saznat će mnogo toga o podrijetlu različitih metoda meditacije te njenim učincima u praksi, uz opsežan i zanimljiv pregled znanstvenih istraživanja. Pronaći će i odgovore na pitanja primjerenosti prakticiranja meditacije za pojedine tipove ljudi, početne motivacije, ali i dalekosežnih posljedica svakodnevne meditacije na vaš osobni i duhovni razvoj.

Složili se ili ne s autorom da je „naučiti meditirati jedna je od najvažnijih stvari koju čovjek mora učiniti u svom životu“, ova bi knjiga mogla zainteresirati kako one „nevjerne“, tako i prave, osvjedočene praktikante meditiranja.

Adrian P. Kezele je do sada napisao više od četrdeset knjiga, a i dalje radi na novim knjigama u kojima na praktičan način predaje znanje čitateljima. Knjige su mu objavljivane na srpskom, slovenskom, madžarskom, ukrajinskom i engleskom jeziku. Te su knjige rezultat životnog vijeka provedenog u proučavanju i podučavanju znanja iz područja duhovnosti.

Osnivač je Duhovne akademije unutar koje podučava Integralnu meditaciju, vodi trogodišnji studij indijske astrologije – jyotisha, podučava duhovnom plesu Neodanceu, te vodi mnogobrojne druge seminare i radionice (Skrivene poruke, Život-smrt-život, Vastu i tako dalje). Osnivač je globalne mreže intuitivne komunikacije Synchro.zone, te jedan od osnivača Udruge Umjetnost davanja koja se bavi promicanjem neolitske kulture. Jedan je od osnivača i počasni predsjednik udruge Dupinov san, vrlo značajnog projekta Nebeski labirinti.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –