Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Adrian Predrag Kezele

Sinkronicitet : Buđenje cjeline

  • Nakladnik: Dvostruka duga
  • 11/2016.
  • 260 str., meki uvez
  • ISBN 9789532871746
  • Cijena: 18.05 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Sinkronicitet nije samo zanimljiva igra, čudo slučaja i tema o kojoj ushićeno razgovaram s prijateljem sluteći mistiku smisla ili neke tajanstvene svrhe. Sinkronicitet je jedini oblik navigacije kroz život na koji se mogu osloniti, a da istovremeno budem siguran kako cjelinu stvarnosti nisam potisnuo u drugi plan, dajući prednost svojim projekcijama i trenutačnim potrebama
 
Suvremenija, obnovljena i nadopunjena inačica uspješnice "Skrivene poruke, skrivena značenja", knjiga "Sinkronicitet : Buđenje cjeline" sadrži nove teorijske, ali prije svega i praktične zamisli o uporabi sinkroniciteta. U svom prepoznatljivom, jednostavnom ali duboko izražajnom stilu, Adrian P. Kezele govori o "čudima" međupovezanosti unutar C-Rex paradigme, koja svijest stavlja na prvo mjesto.
 
Ova će vam knjiga otkriti kako izgleda stvarnost u kojoj ograničenja nestaju, a Cjelina se budi u vama kao i u svemu što vas okružuje. Događaji odvojeni vremenom i prostorom, vaše misli i misli drugih ljudi, vaši osjećaji i naizgled slučajne pojave, sve je to dio istog kretanja unutar Cjeline. Shvatit ćete kako je prividna pouzdanost zakona uzročnosti zapravo iznimka, dok životnom stvarnošću djelotvorno upravljaju "slučajnosti", "nepravilnosti" i, doslovce, čuda.
 
Knjiga "Sinkronicitet : Buđenje cjeline" donosi novo znanje koje život i njegove nizbrdice i uzbrdice prikazuje u sasvim drugačijem svjetlu. Nema više sivila i dosade. Svaki je trenutak poseban, u svakom je trenutku skriveno duboko značenje. Život je pustolovina, a putokazi sinkroniciteta su "kozmička navigacija" koja vam je cijelo vrijeme na raspolaganju.

Cijelo vrijeme, znali vi to ili ne, Cjelina je u kontaktu s vama. Šalje vam naputke i poruke, govori vam što da radite kada je to neophodno, ili vas pušta da sami odlučite što ćete sa sobom. Čak i ako vi, nekim nesretnim slučajem, zaboravite da je tome tako, Cjelina – čiji ste dio – neće zaboraviti. Vi ćete i dalje biti umreženi; do vas će dolaziti sve potrebne informacije i nikada, baš nikada, sve dok je Cjelina živa, nećete biti napušteni.

Adrian P. Kezele je do sada napisao više od četrdeset knjiga, a i dalje radi na novim knjigama u kojima na praktičan način predaje znanje čitateljima. Knjige su mu objavljivane na srpskom, slovenskom, madžarskom, ukrajinskom i engleskom jeziku. Te su knjige rezultat životnog vijeka provedenog u proučavanju i podučavanju znanja iz područja duhovnosti.

Osnivač je Duhovne akademije unutar koje podučava Integralnu meditaciju, vodi trogodišnji studij indijske astrologije – jyotisha, podučava duhovnom plesu Neodanceu, te vodi mnogobrojne druge seminare i radionice (Skrivene poruke, Život-smrt-život, Vastu i tako dalje). Osnivač je globalne mreže intuitivne komunikacije Synchro.zone, te jedan od osnivača Udruge Umjetnost davanja koja se bavi promicanjem neolitske kulture. Jedan je od osnivača i počasni predsjednik udruge Dupinov san, vrlo značajnog projekta Nebeski labirinti.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –