Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Adrian Predrag Kezele

Ljubav, više nije previše

  • Nakladnik: Dvostruka duga
  • 09/2010.
  • 288 str., meki uvez
  • ISBN 9789532870329
  • Cijena: 19.91 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
** pročitajte kritički prikaz knjige!


Da li je to što živimo u svom životu doista ljubav ili se radi o nečem drugom što je, nekom nesretnom zabunom, dobilo njezino ime?
Da li doista volimo? Da li smo upoznali istinsku ljubav ili smo negdje putem zamijenili prozračna anđelova krila za zahrđali željezni lanac?

Ova knjiga oslanja se na desetak tisuća osobnih savjetovanja provedenih tijekom više od dvadeset godina rada. Najčešća tema i najveći problem: ljubavni odnosi!

Knjiga "Ljubav, više nije previše" ukazuje na činjenicu da većina ljudi u javnosti održava sliku jednoljublja, dok su po prirodi zapravo višeljubni. Mnogi od njih u tajnosti - najčešće varajući svoje najdraže - ljube više od jedne osobe istodobno, bilo da se radi o osjećajima ili o seksualnosti.

I dok upravo emocionalni problemi postaju uzrokom mnogih bolesti danas, mi i dalje živimo u odnosima koji su prepuni laži, patnje, licemjerja. Nije li došlo vrijeme za istinu o ljubavi?

Knjiga "Ljubav – više nije previše" progovara o novim mogućnostima koje su pred nama te o pravu svakog od nas da te mogućnosti istražuje. No istodobno, to je i knjiga koja će vam pružiti duboke uvide u to što je zapravo ljubav. Naučit ćete kakve ljubavi nastaju na osnovi "šest tjelesnih omotača" te saznati kako i zašto nas privlače različiti ljudi? Što se događa kad se zaljubimo, a što kad "samo" provedemo noć u neobveznom seksu?

Saznat ćete kako se ljubavi mijenjaju i kako izgledaju kad se propuste kroz neko od "sedam spojnih žarišta". Može li ljubav, posebice više ljubavi, predstavljati put do nekih novih, do sada nedoživljenih stanja svijesti? Objašnjena je potpuna "anatomija ljubavi" koja predstavlja osnovu za različite ljubavne odnose, kako one jednoljubne, tako i višeljubne.

Upoznat ćete i neprijatelje ljubavi, posebice ljubomoru. Kako i zašto nastaje ljubomora? Ova knjiga ne samo da odgovara na to pitanje već nudi i praktične postupke za borbu protiv nje. Upoznat ćete i suprotnost ljubomori – tajanstvenu ljuboživu koja je nepogrješiv znak razvoja svijesti i koja najbolje cvjeta u situaciji u kojoj se voli više.

Jednostavna, jasna, izravna, provokativna i praktična knjiga "Ljubav – više nije previše" nezamjenjiv je vodič u tajne istinske ljubavi, bez obzira koju vrstu ljubavnih odnosa izaberete kao najbolju za sebe.

Adrian P. Kezele je do sada napisao više od četrdeset knjiga, a i dalje radi na novim knjigama u kojima na praktičan način predaje znanje čitateljima. Knjige su mu objavljivane na srpskom, slovenskom, madžarskom, ukrajinskom i engleskom jeziku. Te su knjige rezultat životnog vijeka provedenog u proučavanju i podučavanju znanja iz područja duhovnosti.

Osnivač je Duhovne akademije unutar koje podučava Integralnu meditaciju, vodi trogodišnji studij indijske astrologije – jyotisha, podučava duhovnom plesu Neodanceu, te vodi mnogobrojne druge seminare i radionice (Skrivene poruke, Život-smrt-život, Vastu i tako dalje). Osnivač je globalne mreže intuitivne komunikacije Synchro.zone, te jedan od osnivača Udruge Umjetnost davanja koja se bavi promicanjem neolitske kulture. Jedan je od osnivača i počasni predsjednik udruge Dupinov san, vrlo značajnog projekta Nebeski labirinti.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –