Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Adrian Predrag Kezele

Proboj : Suprotstavite se autoritetu iluzije

  • Nakladnik: Dvostruka duga
  • 06/2019.
  • 265 str., meki uvez
  • ISBN 9789532871845
  • Cijena: 23.69 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

"Proboj" govori o neobičnoj sposobnosti našega uma za stvaranje privida i ograničavanja samoga sebe unutar željene ili neželjene stvarnosti.

Ljudski život se temelji na velikom broju malih iluzija koje su na prvi pogled bezopasne, poput dodavanja značenja i stvaranja pogrešnih zaključaka koji se s vremenom nakupljaju i pretvaraju u ljudsku dramu, nerazumijevanje, sukobe i patnju.

Proces kojim naš um stvara privid je tako svakodnevan i tako čest da se mu cijelog života s povjerenjem prepuštamo bez mnogo razmišljanja i na kraju ne primjećujemo odmak od stvarnosti koji tako nastaje.

Ipak, naš um je sposoban za još nešto – za uočavanje mjesta s kojeg nastaje privid i u konačnici zapažanje stvarnosti kakva doista jest. Ako se to dogodi, nestaju bilo kakva ograničenja i obrasci te nastupa puna sloboda življenja.

Zamisli i metode koje se nalaze u knjizi "Proboj" su jedinstvene i nećete ih pronaći nigdje drugdje. Ključna je revolucionarna NLF metoda (NLF je kratica za nekonceptualne lingvističke forme) koja omogućava trenutno iskustvo neuvjetovanosti i decentralizacije. NLF djeluje poput čarolije! Nisu potrebni nikakvi preduvijeti, priprema, znanje ili iskustvo. Kao praktična metodologija NLF je dostupan svima, bilo kad i bilo gdje. Ako želite iskušati tu čaroliju, potzrebno je pročitati knjigu i poslušati dijelove koji su snimljeni i dostupni u obliku besplatne aplikacije za pametne telefone.

Uz pomoć suvremene tehnologije ovo jedinstveno iskustvo se pretače iz knjige u vaš pametni telefon a zatim u vaše uši, um i srce.

A.P. Kezele

Adrian P. Kezele je do sada napisao više od četrdeset knjiga, a i dalje radi na novim knjigama u kojima na praktičan način predaje znanje čitateljima. Knjige su mu objavljivane na srpskom, slovenskom, madžarskom, ukrajinskom i engleskom jeziku. Te su knjige rezultat životnog vijeka provedenog u proučavanju i podučavanju znanja iz područja duhovnosti.

Osnivač je Duhovne akademije unutar koje podučava Integralnu meditaciju, vodi trogodišnji studij indijske astrologije – jyotisha, podučava duhovnom plesu Neodanceu, te vodi mnogobrojne druge seminare i radionice (Skrivene poruke, Život-smrt-život, Vastu i tako dalje). Osnivač je globalne mreže intuitivne komunikacije Synchro.zone, te jedan od osnivača Udruge Umjetnost davanja koja se bavi promicanjem neolitske kulture. Jedan je od osnivača i počasni predsjednik udruge Dupinov san, vrlo značajnog projekta Nebeski labirinti.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –