Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Deepak Chopra

Kuharica Chopra centra : Prehrana tijela i duše

  • Nakladnik: Dvostruka duga
  • Prijevod: Aleksandra Mihaljević Barlović
  • 02/2008.
  • 318 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789532870053
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
U svjetski poznatom Chopra centru za boljitak hrana je osmišljena tako da ugodi osjetilima, oživi vitalnost i potakne radost življenja. Deepak Chopra, David Simon i Leanne Backer sada vam nude sjajne recepte otkrivajući kako nam priroda daje sve hranjive tvari koje su nam potrebne za pripremu ukusnih i hranjivih obroka.

Povezujući suvremeni nutricionizam i ajurvedu - najstariji sustav iscjeljivanja na svijetu - «Kuharica Chopra centra» obuhvaća više od dvije stotine primamljivih, jednostavnih recepata za jela s malo masnoća, odnosno za predjela, juhe, variva, brze obroke, jela za doručak, međuobroke i slastice, kao i uravnotežene jelovnike za trideset dana.

Od kruha s tikvicama i pekanom, vegetarijanske paelle i burrita do juhe od bijelog graha s ružmarinom, sečuanskih pečenih svitaka i nevjerojatno raskošnog čokoladnog kolača otkrit ćete novi svijet okusa i užitaka dok vam autori otkrivaju kako jesti blagotvornu hranu, ponovno uspostaviti povezanost duha i tijela te krenuti putem pomlađivanja.

Knjiga donosi i tridesetodnevni prehrambeni plan obnavljanja koji uključuje podatke o ukupnom sadržaju kalorija, masnoća i bjelančevina. Namijenjen je postizanju idealne tjelesne težine i smanjenju rizika srčanih bolesti.

***

Deepak Chopra, dr. med., jedan je od najprodavanijih pisaca našega vremena prodavši više od dvadeset milijuna primjeraka svojih knjiga širom svijeta, uključujući «Sedam duhovnih zakona uspjeha», «Mir je put», «Knjiga tajni», «Savršeno zdravlje» i mnoge druge.

David Simon, dr. med., medicinski je direktor i suosnivač Chopra centra te autor dviju knjiga: «Povratak potpunosti» i «Životna energija». Ujedno je i s Choprom suautor knjige «Pomladite se, živite duže».

Leanne Backer glavna je kuharica Chopra centra te autoritet na području kulinarstva.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –