Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
M.J. Arlidge

Eci, peci, pec

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Andrea Pongrac
  • 04/2016.
  • 336 str., meki uvez
  • ISBN 9789531419307
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Psihološki krimić. "Eci, peci, pec" prvi je u nizu serije romana u kojima se pojavljuje inspektorica Helen Grace, i koji je odmah po objavljivanju postao veliki hit u cijelom svijetu, a u Velikoj Britaniji proglašen je najboljim krimićem 2014. godine. Sljedećih pet romana iz ove serije također su imali veliki uspjeh u svijetu i postali bestseleri.

 

Sadržaj:

Djevojka izranja iz šume u gotovo polumrtvom stanju. U njezinu suludu priču nitko ne vjeruje sve dok se ne ispostavi da je istinita. Do posljednje užasne pojedinosti…

Nekoliko dana nakon nje pojavljuje se još jedan bjegunac – i sve polako upućuje na užasan obrazac: netko otima parove, zatvara ih na čudnim lokacijama i prisiljava na zastrašujući izbor: da ubiju ili će biti ubijeni.

Glavna inspektorica Helen Grace potisnuvši svoju mračnu prošlost potpuno se posvetila više nego blistavoj karijeri. Vodeći potragu za tajanstvenim sadističkim ubojicom, shvaća da bi upravo oni koji prežive mučenje, takozvane posjetnice od krvi i mesa, mogli biti ključni u istrazi.

Podbaci li, samo će još više nevinih umrijeti...

M. J. Arlidge britanski je autor rođen 1974. godine. Za televiziju radi visokoprodukcijske dramske serije te je osmislio najgledanije kriminalističke serije, između ostalog i scenarij za seriju "Nijemi svjedok" (Silent Witness). Njegov prvijenac, krimić "Eci, peci, pec", objavile su mnogobrojne izdavačke kuće diljem svijeta te je odmah postao veliki hit završivši na vrhovima svih svjetskih ljestvica najprodavanijih knjiga.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –