Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vjekoslava Huljić

Moji misle da ja lažem

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • 12/2016.
  • 183 str., meki uvez
  • ISBN 9789531420679
  • Cijena: 79.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Roman "Moji misle da ja lažem", autorice Vjekoslave Huljić priča je o djevojčici koja teško podnosi posljedice razvoda roditelja. No, kad njezina psihijatrica ocu preporuči da zajedno odu na ljetovanje djevojčičin život pretvorit će se u pravu avanturu.

Dolaskom na otok prepun novih ljudi i poznanstava usmjerit će njezin život u potpuno neočekivanom smjeru.

Vjekoslava Huljić rođena je 1963. u Tomislavgradu, a odrasla u Splitu, gdje je završila osnovnu i srednju školu, te Pravni fakultet. Autorica je pet knjiga za djecu: knjige bajki i priča "Čampro" (2000.) i "Lonac za čarolije" (2007.), te romana za djecu "Maksove šumotvorine" (2002.), "Oči u oči s nebom" (2003.), "Moj tata je lud za mnom" (2011), "Moja baka ima dečka" (2013), "Moja sestra je mrak" (2015). Objavila je i zbirku pjesama "Jutrooki" (1986.) te roman za odrasle "Gen anđela" (2011). Bajka o divu Čampro izvođena je 1996. g. u splitskom Gradskom kazalištu lutaka, a njezine priče za djecu ekranizirala je Hrvatska televizija 1994. godine. Bajke i pjesme uvrštene su u mnoge čitanke i školsku lektiru. Uz Miru Gavrana i Tončija Huljića suautorica je mjuzikla "Pacijenti". Mama je Ivanu i Hani. Živi i radi u Splitu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –