Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Joe Abercrombie

Crvena zemlja

  • Nakladnik: Vorto Palabra
  • Prijevod: Ivan Zorić
  • 01/2020.
  • 440 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789538230394
  • Cijena: 21.10 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Bilo jednom u Dalekoj Zemlji... Ona ima prošlost i nada se mirnom životu. A onda joj spale dom i odvedu brata i sestru. Prošlost nenadano izranja i ona se mora suočiti s onim što je bilo i onim što slijedi u osvetničkom pohodu kroz divljinu i bezakonje...

Glavna junakinja Shy i njezin očuh Janje kreću na daleki put, preko pustoši i nepreglednih ravnica, do neistraženih predjela i surovih planina. Na putu će otkriti dugo skrivane tajne i upoznati šaroliko društvo prevaranata, plaćenika, nevoljnika i ljudi u potrazi za novim životom. Svatko će od njih na svoj način upoznati vlastitu prošlost i suočiti se s prijetnjom budućnosti.

Kroz fantastični svijet "Crvene zemlje" (Red Country, 2012.), samostalnog romana iz svijeta "Prvoga zakona" britanskog autora Joea Abercrombieja, prolaze kopači zlata, goniči stoke, divlji urođenici, doseljenici i izvidnici, pa je ovaj roman jedinstveni spoj fantasyja i vesterna. Joe Abercrombie, mladi britanski autor fantasyja, već je stekao golemi broj poklonika svojom trilogijom "Prvi zakon". U "Crvenoj zemlji" ponovno je uspio dočarati bajkoviti i surovi svijet mačeva i osvete, dvoboja i samostrela, srčanih junaka i zloglasnih zlikovaca – te ispričati napetu i dinamičnu priču u kojoj se isprepliću dobro i zlo, ljubav i mržnja, junaštvo i kukavičluk, izdaja i plemenitost. 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –