Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Joe Abercrombie

Poslužiti hladno

  • Nakladnik: Algoritam
  • Prijevod: Anja Majnarić
  • 08/2013.
  • 588 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533165783
  • Cijena: 179.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Proljeće je stiglo u Styriju. Što znači da stiže i rat.
Krv se prolijeva već devetnaest godina. Nemilosrdni nadvojvoda Orso vodi žestoku borbu protiv nesložne Lige Osmorice, i njihova su ratovanja posve opustošila cijelu zemlju. Dok vojske gaze, glave se kotrljaju i gradovi gore, a iza kulisa bankari, svećenici i starije, mračnije sile igraju smrtonosnu igru odabira budućeg kralja.

Rat možda i jest pakao, ali za Monzu Murcatto, zvanu Talinska Guja, najstrašniju i najznamenitiju plaćenicu u službi nadvojvode Orsa, to je ujedno i izvrstan način stjecanja bogatstva. Svojim je pobjedama stekla slavu – možda i malo previše slave, što se njezinog poslodavca tiče. Izdana i bačena s litice, Murcatto biva nagrađena slomljenim tijelom i jarosnom željom da se osveti. Sedmorica krivaca moraju umrijeti, po svaku cijenu.

Proljeće je stiglo u Styriju. Što znači da stiže i osveta.


Autor trilogije Prvi zakon, Joe Abercrombie predstavlja se svojim novim hitom krvave, duhovite i britko ispisane fantastike. Roman "Poslužiti hladno" dobitnik je nagrade David Gemmell Legend za 2010. godinu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –