Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Maud Ankaoua

Prvi dan ostatka tvog života : Ne osvajaš planinu, osvajaš sebe

  • Nakladnik: Poetika
  • Prijevod: Maja Ručević
  • 05/2022.
  • 320 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789534951965
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Maëlle, direktorica financija u jednoj uspješnoj razvojnoj tvrtci živi užurbanim životom koji se svodi na odlazak na posao, u teretanu i luksuzne užitke. Njezini snovi… koji snovi? U tom strogo uhodanom životu nema mjesta za snove, sve do dana kada je njezina najbolja prijateljica Romane ne zamoli za veliku uslugu. Pitanje je života ili smrti. Maëlle je sumnjičava, ali ipak prihvaća i odlazi na put u Nepal. Uspon po planinskim vrhovima Annapurne u himalajskom lancu pretvorit će se u istinsko duhovno putovanje.

Kada ova mlada žena shvati da stvarnost možda i nije takva kakvom ju je uvijek zamišljala, počinje njezino osobno preispitivanje. Tijekom uzbudljivih iskustava i susreta, Maëlle će pronaći ključ istinske sreće i iz temelja promijeniti svoj život. No hoće li uspjeti spasiti svoju prijateljicu?


Pronađite u sebi ono mjesto na kojem ništa nije nemoguće.
Deepak Chopra

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –