Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Heidi E. Murkoff

Što očekivati u trudnoći

  • Nakladnik: Egmont
  • Prijevod: Aleksandra Barlović
  • 07/2023.
  • 660 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789531325592
  • Cijena: 29.99 eur
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Najprodavaniji svjetski priručnik o trudnoći! Od prve do zadnje stranice, od glave (zašto vas tako često boli?) do pete (što učiniti s natečenim stopalima?). Priručnik "Što očekivati u trudnoći" Heidi E. Murkoff pruža realističan uvid u trudnoću. Pritom nudi jednostavne, primjenjive savjete uz puno utješnih riječi i ohrabrenja. Ova topla, empatična i duhovita knjiga daje odgovore na sva moguća pitanja koje bi budući roditelji mogli imati.

U najnovijem i dopunjenom izdanju pronaći ćete ažurirane informacije o prenatalnim pregledima i njezi, o simptomima trudnoće i kako ih ublažiti, o lijekovima i kako ih sigurno koristiti u trudnoći, kao i o najnovijim trendovima u rodilištima širom svijeta. Vaša trudnička svakodnevica dobiva jednaku pozornost: od zdrave prehrane do ispijanja kave, od redovitog vježbanja do redovitog (ili zabranjenog) seksa, od sigurnog putovanja do njege kože i još mnogo toga. Ako očekujete blizance, čeka vas novo poglavlje o višestrukim trudnoćama, a tu su i posebni savjeti za buduće očeve.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –