Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Holly Jackson

Savršeno ubojstvo : Dnevnik dobre cure

  • Nakladnik: Egmont
  • Prijevod: Romana Čačija
  • 06/2023.
  • 416 str., meki uvez
  • ISBN 9789531326070
  • Cijena: 16.99 eur
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Prije pet godina Andie Bell ubio je njezin dečko Sal Singh. Iako njezino tijelo nikad nije pronađeno, on je samo nekoliko dana nakon njena nestanka počinio samoubojstvo, u poruci priznajući svoju krivnju. Policija je uvjerena kako je on to učinio. Svatko u njegovu rodnom gradu uvjeren je kako je on to učinio.

No njegova sugrađanka Pippa Fitz-Amobi u to nije toliko sigurna. Kada temu naizgled razjašnjenog ubojstva odluči uzeti kao glavnu za svoj istraživački projekt u završnom razredu srednje škole, shvatit će da se uplela u mrežu tajni koje bi je mogle doći glave. To je, međutim, neće pokolebati u potrazi da osvijetli svaki mračni kutak zamršene priče.


"Savršeno ubojstvo", prvijenac Holly Jackson postojano od objavljivanja ne silazi s top liste najprodavanijih knjiga New York Timesa, a njegovo spominjanje u seriji Heartstopper lansiralo ga je u vrh najpopularnijih knjiga za mlade.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –