Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Mitch Albom

Morrie utorkom

  • Nakladnik: Egmont
  • Prijevod: Martina Gračanin Yuksek
  • 04/2023.
  • 180 str., meki uvez
  • ISBN 9789531325578
  • Cijena: 14.90 eur
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

"Morrie utorkom" je knjiga koja je promijenila milijune života. Istinita priča o nezaboravnom prijateljstvu i bezvremenoj mudrosti.

Možda je to u vašem životu bio djed ili baka, učitelj ili kolega. Netko mudar i strpljiv, tko vam je pomogao uvidjeti da svijet ima smisla i dao pokoji savjet kako se u njemu bolje snaći. Mitchu Albomu to je bio njegov profesor s fakulteta, Morrie Schwartz.

Možda ste, baš poput Mitcha, s godinama izgubili kontakt s tom osobom. Savjeti su pali u zaborav. Čini vam se da je svijet postao hladniji. Ne bi li bilo lijepo kad biste je ponovno mogli vidjeti? Mitch je dobio drugu šansu. Ponovno se povezao s Morriejem u zadnjim mjesecima njegova života posjećujući ga svakog utorka. Njihovo obnovljeno prijateljstvo pretvorilo se u posljednje predavanje, na temu kako živjeti.

“Stvar je u tome, Mitch”, rekao je Morrie, “da kad jedanput naučiš umrijeti, zapravo naučiš živjeti.”

"Morrie utorkom" čudesan je zapis o vremenu koje su proveli zajedno i posljednji Morriejev dar čovječanstvu, priča koja je postala klasik za sve generacije.

Ova je knjiga dar Mitcha Alboma čovječanstvu.
Philadelphia Inquirer

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –