Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Mitch Albom

Za još jedan dan

  • Nakladnik: Algoritam
  • Prijevod: Sanja Kovačević
  • 04/2010.
  • 208 str., meki uvez
  • ISBN 9789533160351
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Ovo je priča o obitelji, a budući da uključuje duha, mogli biste je nazvati i pričom s duhovima. No u svakoj obitelji postoji takva priča. Mrtvi sjede za našim stolovima dugo nakon što su nas napustili.

Kad biste dobili priliku, jednu jedinu priliku, da se vratite i popravite što vam je u životu krenulo loše, biste li je prihvatili? I kad biste je prihvatili, mislite li da biste bili dorasli tome?

"Za još jedan dan" roman je kojim će Mitch Albom ponovno dokazati zašto je jedan od najomiljenijih pisaca diljem svijeta: neustrašivi istraživač sfera želja i magije, beskrajno predan vjeri u snagu ljubavi. Za još jedan dan će vas nasmijati. Natjerat će vas da osjetite sjetu za nekim prošlim vremenima i susprežete suze nostalgije. No najviše od svega, uz Alboma ćete se sjetiti da istinski vjerujete u beskrajnu moć majčinske ljubavi.

Nakon uspješnica "Petero ljudi koje ćete sresti na nebu" i "Morrie utorkom" još jedno djelo Mitcha Alboma koje pogađa ravno u srž onoga što znači biti čovjekom.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –