Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Lucy Score

Sve što smo ostavili iza sebe

  • Nakladnik: Egmont
  • Prijevod: Valentina Markasović
  • 07/2024.
  • 632 str., meki uvez
  • ISBN 9789531327527
  • Cijena: 21.99 eur
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Lucy Score, utorica svjetskih uspješnica "Sve što nismo preboljeli" i "Sve što skrivamo od svjetla", još se jednom vraća u svijet šarmantnog i živahnog gradića Knockemouta, ovaj put kako bi ispričala priču o gradskoj knjižničarki Sloane i mračnom biznismenu Lucianu.

 

Lucian Rollins zgodan je, uvijek dotjeran i ambiciozan mogul u potrazi za osvetom. Kako bi izbrisao trag nasilnog oca iz obiteljskog nasljeđa, svaku sekundu provodi gradeći svoje poslovno carstvo. Što više novca i moći stječe, to se sigurnije osjeća.

Osim kad je u pitanju jedna energična knjižničarka iz malog grada…

 

Luciana i Sloane veže mračna tajna iz prošlosti i trenutno se ne podnose. Sloane ne vjeruje Lucianu ni koliko je crno pod njegovim savršeno urednim noktima.

Kad se svađe pretvore u predigru, razbukta se plamen koji je nemoguće ugasiti. No, Lucian vjeruje da slomljeni muškarci poput njega slamaju žene i ne želi dovesti Sloane u opasnost – radije će provesti ostatak života sam. Međutim, ako je napusti, ostavit će je nezaštićenu od nekih opasnih prijetnji koje su sve bliže…

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –