Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Anna Huang

Mračne igre

  • Nakladnik: Egmont
  • 03/2024.
  • 416 str., meki uvez
  • ISBN 9789531326810
  • Cijena: 17.99 eur
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Nakon velikog svjetskog hita "Mračna ljubav" Anna Huang objavila je novi mračni roman.

Stamen, promišljen, arogantan, tjelesni čuvar Rhys Larsen u životu se vodi prema samo dvama pravilima:
1. Zaštiti svoje klijente po svaku cijenu.
2. Nemoj se emocionalno angažirati. Nikada.

Sve do sada nije se našao u iskušenju prekršiti ijedno od tih pravila – dok nije upoznao nju. Bridget von Ascheberg. Princeza čija je tvrdoglavost ravna njegovoj i oličenje vatrenosti koja će sva njegova pravila spaliti do pepela. Nije nalik ničemu što je očekivao i utjelovljuje sve za što nije ni znao da mu treba.

Dan za danom, milimetar po milimetar, neposlušna će princeza rušiti njegovu čvrsto postavljenu obranu sve dok se ne bude prisiljen suočiti s neugodnom istinom: zakleo se da će je štititi, ali sve što želi je uzeti je. Jer ona je njegova. Njegova princeza. Njegovo zabranjeno voće.

Samosvjesna, prekrasna, okovana lancima dužnosti, Bridget von Ascheberg sanja o slobodi da živi i voli kako i koga sama izabere. No kada njezin brat abdicira od prijestolja, odjednom će se naći suočena s mogućnošću dogovorena braka bez ljubavi i obvezna zasjesti na prijestolje koje nikad nije željela. Dok pokušava kormilariti kroz dvorske spletke i na brzinu naučiti svoje dužnosti prijestolonasljednice, morat će pokušati sakriti svoju žudnju za muškarcem kojeg ne može imati. Njezin čuvar. Njezin zašitnik. Uzrok njezine propasti.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –