Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Robert B. Cialdini

Utjecaj : Psihologija uvjeravanja

  • Nakladnik: Egmont
  • Prijevod: Davor Lerinc
  • 05/2023.
  • 464 str., meki uvez
  • ISBN 9789531325875
  • Cijena: 19.99 eur
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

"Utjecaj" je vrhunski priručnik o uvjeravanju, utjecaju i manipulaciji - međunarodni bestseler s više od pet milijuna prodanih primjeraka - sada u novom izdanju, s novim istraživanjima, uvidima i primjerima.

U ovom hvaljenom bestseleru Robert Cialdini - stručnjak iz područja utjecaja i uvjeravanja - pomoću svojih legendarnih sedam načela utjecaja (reciprocitet, sviđanje, društvena potvrda, autoritet, oskudica, obvezivanje i dosljednost te jedinstvo) objašnjava zašto ljudi pristaju na tuđe zahtjeve (čak i kada to ne bi trebali) i kako se ti uvidi mogu etički primijeniti u poslovnim i osobnim odnosima.

Pritom čini ovu važnu temu iznenađujuće jednostavnom - ne moramo biti znanstvenici kako bismo naučili koristiti ovu znanost, bilo da se želimo obraniti od neetičkih pokušaja utjecaja, bilo da sami želimo postati utjecajnijima. Kombinirajući eksperimentalne dokaze sa strategijama koje je prikupio radeći različite poslove u kojima je mogao utjecati na razne ljude te koristeći se uvidima prikupljenima tijekom 35 godina znanstvenog istraživanja, ali i nezaboravnim pričama i zanimljivim primjerima, autor je napisao sveobuhvatan vodič za korištenje ovih načela kako bismo druge potaknuli da rade u našu korist.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –