Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Zvi Bodie Alex Kane Alex Kane

Počela ulaganja

  • Nakladnik: Mate
  • Prijevod: Blaženka Eror-Matić ... et al.
  • 02/2006.
  • 720, tvrdi uvez
  • ISBN 9536070987
  • Cijena: 65.03 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Knjiga slijedi moderne trendove u razvoju financijskih tržišta (on-line i internetsko trgovanje), ali donosi i prikaz osnovnih počela ulaganja te se nalaže kao koristan priručnik za sve investitore.

Osim ozbiljnosti same tematike knjige, autori na jasan i razumljiv način čitateljima nastoje približiti svijet ulaganja i financija. U ovom su izdanju knjige naveli i Excelove proračunske tablice koje omogućuju studentima dublje istraživanje koncepata nego što je to bilo moguće prije. Ove se vproračunske tablice nalaze i na Internetu što omogućuje studentima da steknu predodžbu kakvim se analitičkim alatima koriste profesionalni ulagači.

"Počela ulaganja" prenose čitateljima umijeće provođenja sofisticiranih procjena tekućih problema i debata koje se javljaju u medijima kao i u specijaliziranim financijskim časopisima.

Zvi Bodie je profesor financija na Školi za menadžment Bostonskog Sveučilišta. Doktorirao je MIT-ju te je radio kao izvanredni profesor na HArvardu i MIT-ju. Trenutno radi kao član Istraživačkog mirovinskog vijeća na Sveučilištu Pennsylvania i kao konzultant banke JP Morgan.

Alex Kane je profesor financija i ekonomije na Viskoj školi međunarodnih odnosa i pacifičkih studija na Kalifornijskom sveučilištu u San Diegu. Bio je izvanredni profesor na Ekonomskom fakultetu u Tokiju, Visokoj poslovnoj školi i Kennedyjevoj upravnoj školi na Harvardu; Visokoj školi menadžmenta na Kalifornijskkom sveučilištu u Los Angelesu te je kao istraživač radio u NIER-u.

Alan J. Marcus je profesor financija na WE Carrol Školi menadžmenta na Bostonskom koledžu. Prof. Marcus je bio suradnik Nacionalnog ureda za ekonomska istraživanja. Član je Research Foundation Advisory Boarda pri AIMR-u.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –