Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Hrvoje Kovačević

Tajna Titana Horvata : Uzbudljivi roman za djecu i sve ostale

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • 01/2008.
  • 260 str., meki uvez
  • ISBN 9789531401500
  • Cijena: 59.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Kako je živjeti u Stubičkim Toplicama? Ako ti je otac Indijac kao Simonu? Ili tvojih roditelja nikada nema kod kuće i okružen si čudacima koji se slučajno zovu tvoj baka i djed kao Laciju? Ili tvoja mama ima čudnog dečka kao Stellina? A stvari se u malom gradiću počinju opasno komplicirati sa svih strana... Ukratko, uzbudljivo. Toliko vrata a iza vrata toliko lica i toliko priča.

Troje klinaca odluče spasiti Stellu od groznog očuha uz pomoć tajne Titana Horvata i jednog dobermana...

***

Hrvoje Kovačević rođen je 1966. u Požegi gdje je završio osnovnu i srednju školu. U Zagrebu je diplomirao arhitekturu, bavio se karikaturom, animiranim filmom i marketingom, a od 2002. profesionalni je pisac. Piše prozu i dramske tekstove, više za djecu nego za odrasle, surađuje s radiom, televizijom i tiskovinama, lokalnim i nacionalnim. U bogatom opusu od tridesetak samostalno objavljenih djela i pedesetak priča u periodici ističe se serija knjiga za djecu čiji naslovi počinju s riječju tajna («Tajna Ribljeg Oka», «Tajna Crne kutije», «Tajna Zlatnog Zuba», «Tajna Zmajeva Vrta», «Tajna tužnog psa», «Tajna mačje šape», «Tajna graditelja straha», «Tajna šutljivog dječaka» i «Tajna sretnih susjeda»). Napisao je i romane za djecu «Ljubav Gagule Petog», «Kuma Slava, brat i krava te Anđeova šala». Uz to, je napisao i 6 kriminalističkih romana za odrasle u kojima inspektor Robert Vidmar i policajac u zajednici Mladen Crnković rješavaju slučajeve složenih ubojstava u Požegi. Za roman «Tajna Crne kutije» dobio je nagradu Grigor Vitez, a drama za odrasle «Profesionalna deformacija» nagrađena je nagradom Sfera. Živi i radi u Stubičkim toplicama.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –