Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Alojz Majetić

More bačeno u nebo

  • Nakladnik: Altagama
  • 08/2005.
  • 255, tvrdi uvez
  • ISBN 9536934183
  • Cijena: 18.58 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
... U «Moru bačenom u nebo» koje svoj naslov duguje jednoj od završnih konstatacija iz knjige – «More sam bacio u nebo, opet sam dijete...», definitivno ima kvalitetnih i dobro napisanih priča, ali i onih drugih koje je na neki način «pojelo» vrijeme. Također je definitivno kako Majetićeva proza danas više ne djeluje kao prije pedesetak godina – kao proizvod «promotora jezične razigranosti i slobode», jer su se mnoge stvari s prozom u međuvremenu promijenile, pa se ono što je nekada zgražavalo danas čini bezazlenim, čak i anakronim. U današnjem kontekstu ova zbirka priča prije svega je dobrodošao podsjetnik na aktivnost pisca kojeg smo, kad je riječ o prozi, pomalo i zaboravili... ( Jagna Pogačnik )

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –