Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Christopher Reich

Pravila obmane

  • Nakladnik: Hena com
  • Prijevod: Stjepo Martinović
  • 10/2011.
  • 460 str., meki uvez
  • ISBN 9789532590470
  • Cijena: 19.78 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Dr. Jonathan Ransom, planinar svjetskoga glasa i kirurg Liječnika bez granica, penje se švicarskim Alpama sa svojom lijepom suprugom Emmom, kad ih iznenadi snježna oluja. Dok nastoje pobjeći nevremenu, Emma pogiba propadajući u provaliju.

Dvadesetčetiri sata kasnije Jonathan prima kuvertu u kojoj su dvije potvrde željezničke garderobe na ime njegove žene. Odlazi po ostavljene stvari u poprilično udaljen gradić i upada u borbu na život i smrt da bi ih se dočepao... doznajući kasnije da je ubio jednog, a teško ranio drugog pripadnika švicarske policije!

Ali više od toga pogađa ga spoznaja o zapanjujućoj ženinoj prijevari o kojoj ništa nije ni slutio. Postavši najednom objekt lova na čovjeka i cilj iskusnog ubojice, Jonathan je prisiljen bježati - a jedina šansa da preživi krije se u razrješenju porazne istine o tajnom životu njegove supruge i strašne zavjere koja prijeti dovođenjem svijeta na rub uništenja. Korak po korak, Jonathan biva sve dublje uvučen u svijet špijuna, oružja visoke tehnologije i međunarodnog terorizma - svijet u kojemu nitko nije onaj za koga se predstavlja i u kojem ishod uvijek opravdava sredstva.

„Pravila obmane“ sjajno je zamišljena i besprijekorno izvedena priča o intrigama i podvalama iz pera majstora špijunskog trilera za 21. stoljeće.

***

Christopher Reich autor je romana „Numbered Account“,“The Patriots Club“, „Rules of deception“ (Pravila obmane), „Rules of Vengeance“ i „Rules of Betrayal“, koji su dospjeli na popis bestselera New York Timesa. Za roman „The Patriots Club“ je dobio i nagradu Međunarodnog udruženja pisaca trilera za 2006. godinu. Živi u Južnoj Kaliforniji, sa suprugom i djecom.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –