Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Joanne K. Rowling

Prijevremeni izbori

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • 11/2012.
  • 150 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789531412834
  • Cijena: 149.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Kad Barry Fairbrother umre u ranim četrdesetim godinama života, gradić Pagford ostaje u šoku. Pagford je, naizgled, oličenje engleske idile, s trgom popločanim kamenom i drevnom opatijom, ali iza tog lijepog pročelja skriva se gradić u ratu. Bogataši u ratu sa siromasima, tinejdžeri u ratu sa svojim roditeljima, žene u ratu s muževima, nastavnici u ratu s učenicima... Pagford nije onakav kakvim se na prvi pogled čini.

A prazno mjesto u općinskom vijeću koje ostaje nakon Barryjeve smrti ubrzo postaje katalizator za najveći rat koji je gradić dotad vidio. Tko će pobijediti u izborima prepunim strasti, dvoličnosti i neočekivanih otkrića?

Roman o malom gradu, "Prijevremeni izbori", prvi je roman za odrasle spisateljice J.K. Rowling.

Ovo je naprosto prekrasan roman. Pripovjedačke vještine J. K. Rowling su u rangu s R. L Stevenson, Conan Doyleom i PD Jamesom. Svi oni su ovdje ujedinjeni u pravoj kombinaciji s njenom sposobnošću da stvori nezaboravne i dirljive, u romanu koji pokreću nježnost i bijes.
Melvyn Bragg, Observer

Oštrouman i prepun crnog humora, roman koji odražava klasni sustav današnjeg društva… vrlo čitljiva priča o moralu našeg vremena. 
Emma Lee-Potter, Daily Express

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Prijevremeni izbori - J. K. Rowling –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –