Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Joanne K. Rowling

Harry Potter i kamen mudraca

  • Nakladnik: Algoritam
  • Prijevod: Zlatko Crnković
  • 08/2014.
  • 248 str., meki uvez
  • ISBN 9789533167787
  • Cijena: 39.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Roditelji Harryja Pottera stradali su dok je još bio jednogodišnja beba. Deset je dugih i neveselih ljeta Harry proveo kao neželjen gost pod krovom Dursleyjevih, pod grdnjom navijek ljute tete Petunije, pod podozrivim pogledom neugodnog tetka Vernona i pod pakosnim udarcima bratića Dudleyja. A onda, netom pred njegov jedanaesti rođendan, počela su stizati pisma. Tajanstvena pisma naslovljena na gospodina Harryja Pottera, opasna pisma koja mu tetak Vernon nikako nije želio pokazati, čarobna pisma ispisana smaragdnozelenom tintom, iz kojih bi Harry mogao saznati istinu. A istina je da Harryjevi roditelji nisu poginuli u prometnoj nesreći, istina je da Harry Potter nije sasvim običan dječak i istina je da na jesen ipak neće morati krenuti u peti razred obližnje škole. 

"Harry Potter i Kamen mudraca" prva je od sedam knjiga iz serije o Harryju Potteru autorice J. K. Rowling. "Kamen mudraca" se smatra jednom od najprodavanijih knjiga ikada te je prvi dio najprodavanijeg serijala u povijesti pisane riječi.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –