Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Andrej Nikolaidis ×

Najava • 07.09.2017.

Predstavljanje romana Andreja Nikolaidisa 'Mađarska rečenica'

U sklopu Festivala alternative i ljevice Šibenik (FALIŠ) u četvrtak, 7. rujna u 19 sati održat će se predstavljanje romana Andreja Nikolaidisa 'Mađarska rečenica'. Roman će predstaviti Andrej Nikolaidis, Emir Imamović Pirke i Kruno Lokotar.
Najava • 12.06.2017.

Ponta u Dubrovniku: Temelkuran, Nikolaidis i Tasić

U Dubrovniku se od 12. do 16. lipnja održava petodnevno događanje nazvano 'Struktura', koje će ugostiti vrhunske umjetnike i teoretičare. U sklopu programa održat će se 'Ponta', program i prostor za priču na kojoj će se predstaviti turska spisateljica Ece Temelkuran - važan glas druge, slobodarske Turske, te Andrej Nikolaidis i Vladimir Tasić.
Vijest • 27.08.2015.

David, Karahasan, Karakaš, Nikolaidis i Prtenjača u užem izboru za Nagradu 'Meša Selimović'

Poznato je pet romana koji su ove godine ušli u uži izbor za Nagradu 'Meša Selimović' za najbolji roman objavljen u 2014. godini na jezičkom govornom prostoru Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Srbije.
Najava • 04.11.2009.

Književna večer u Močvari

U srijedu, 4. studenog 2009., s početkom nešto nakon 20h u zagrebačkoj Močvari, dođite i uživajte na mrak književnoj večeri koju će moderirati Kruno Lokotar, a tijekom koje će se pisci: Zoran Ferić, Franjo Janeš, Marinko Košćec, Gordan Nuhanović, Zoran Tomić i Andrej Nikolaidis (poslanicom) obratiti publici i nakon toga predstaviti ulomke svojih novih ili friških rukopisa.
Najava • 02.10.2009.

Ribookiranje : Quorum u ruhu 'Dolaska'

Novu sezonu Ribookiranja u riječkoj knjižari Ribook otvara Kruno Lokotar s predstavljanjem novog broja časopisa 'Quorum', koji u novom broju čitatelje upoznaje s radom crnogorskog pisca Andreja Nikolaidisa. Svoj će roman "Dolazak" predstaviti sam Nikolaidis i gost – teoretičar književnosti Nikica Petković. Ribookiranje će se održati u petak, 2. listopada 2009. u 19 sati.