Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

ankica tomić ×

Razgovor • 17.01.2019.

Ankica Tomić: Kao što Crkva nije samo građevina, nego zajednica vjernika, tako ni Knjiga nije ukoričen tekst nego sadržaj

Možemo sebi koliko želimo lagati da je 'dosta bilo', ali ako smo skloni kopanju po prošlosti, vjerojatno ćemo cijeli život analizirati što se dogodilo i koje su bile točke preokreta. 'Skarabej' se mnogo više bavi prolaznošću nego nostalgijom, likovi ne žale isključivo za prošlošću, nego za budućnošću kakva je mogla biti.
Najava • 15.10.2018.

Hrvatsko društvo pisaca organizira tribinu 'Kultura u škripcu' o kulturnoj strategiji grada Zagreba i položaju umjetnika na kulturnoj sceni

HDP organizira tribinu pod naslovom 'Kultura u škripcu: kako politika diktira pravila u kulturnom polju', na kojoj će se potražiti odgovori na pitanja koja problematiziraju kulturnu strategiju grada Zagreba i položaj umjetnika na kulturnoj sceni.
Najava • 02.10.2018.

Predstavljanje knjige 'Skarabej' Ankice Tomić

Predstavljanje knjige 'Skarabej' Ankice Tomić održat će se u utorak, 2. listopada u zagrebačkom Vinyl baru&baru. Knjigu u izdanju Hena coma, predstavljaju Jagna Pogačnik, Marina Vujčić, Robert Kurbaša i Ankica Tomić.
Najava • 22.09.2016.

Predstavljanje romana Ankice Tomić 'Vice versa'

Predstavljanje novog romana Ankice Tomić 'Vice versa' održat će se u četvrtak 22. rujna u 19 sati u zagrebačkom klubu The Beertija. Knjigu će predstaviti Jelena Jindra, Vladimir Šagadin, Milivoj Beader i Ankica Tomić.
Najava • 29.05.2014.

Predstavljanje knjige 'Damen kapric' Ankice Tomić

Predstavljanje nove knjige Ankice Tomić 'Damen kapric' održat će se u četvrtak 29. svibnja u 20 sati u zagrebačkoj The Beertiji. Uz autoricu, knjigu će predstaviti književnica Milana Vuković Runjić, glumac Miran Kurspahić i urednica Nives Tomašević.