Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Boris Beck ×

Najava • 11.12.2019.

Predstavljanje knjige Borisa Becka 'Posljednja noć velikog pripovjedača'

Predstavljanje nove knjige Borisa Becka 'Posljednja noć velikog pripovjedača', fikcionalizirane biografije antičkog pripovjedača Ezopa, održat će se u srijedu, 11. prosinca u Knjižnici Marije Jurić Zagorke u Zagrebu. O knjizi će uz autora govoriti Jadranka Brnčić, Grozdana Cvitan i Eugenia Ehgartner.
Najava • 08.02.2018.

Predstavljanje knjige Borisa Becka 'Pandorina kutija'

Predstavljanje knjige Borisa Becka 'Pandorina kutija' održat će se u četvrtak, 8. veljače u Knjižnici Marije Jurić Zagorke u Zagrebu. O knjizi će govoriti Boris Beck, Eugenia Ehgartner i Mario Kolar.
Najava • 24.11.2014.

Promocija zbirke priča 'Tamno ogledalo' Ivane Rogar

Promocija zbirke priča 'Tamno ogledalo' spisateljice, urednice i prevoditeljice Ivane Rogar, u izdanju Durieuxa, održat će se u ponedjeljak 24. studenoga u zagrebačkom cafeu U dvorištu. O knjizi će govoriti urednik knjige, Boris Beck, urednica i prevoditeljica Vivijana Radman i autorica.
Najava • 08.12.2009.

Promocija knjige 'Ne bih o tome' Igora Rajkija i Borisa Becka

Promocija knjige Igora Rajkija i Borisa Becka "Ne bih o tome" (HDP, Jesenki i Turk, 2009), održat će se u utorak 8. prosinca 2009. u 20:00 sati u programu pod nazivom 'Dobar pisac/loš pisac' u KK Booksa u Zagrebu. Predstavlja Tomislav Brlek, a u razgovoru sudjeluju autori i urednica.
Najava • 04.06.2009.

Ribook : 'Ne bih o tome' : Rajki i Beck

U riječkoj knjižari Ribook, u četvrtak, 4. lipnja 2009. u 19:00 sati, održat će se predstavljanje romana "Ne bih o tome" Borisa Becka i Igora Rajkija. O ovom neobičnom romanu koji sadrži elemente parodije, antiutopije, krimića, avangardnog pisma, književne polemike… prozboriti će sami autori uz kritičko-teorijski osvrt Tomislava Brleka. Razgovor moderira Jadranka Pintarić.