Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Borivoj Radaković ×

Najava • 18.05.2016.

Novozagrebačka tribina : Ferić, Radaković, Pogačnik

Knjižnica Vjekoslava Majera poziva vas na Novozagrebačku tribinu i predstavljanje romana koji su obilježili 2015. godinu. U srijedu 18. svibnja na Meštrovićevom trg gostuju Zoran Ferić i Borivoj Radaković, a njihove nove knjige predstavit će voditeljica tribine Jagna Pogačnik.
Najava • 24.03.2016.

Zagrijavanje : Knjige i autori koje ste čekali

Drago Glamuzina nagrađivani pjesnik i prozaik koji je nedavno objavio novu, sjajnu knjigu poezije - 'Everest', na Zagrijavanju će predstaviti tri iznimna autora čije je romane nedavno uredio u izdavačkoj kući VBZ: Zorana Ferića, Bekima Sejranovića i Borivoja Radakovića.
Najava • 01.12.2015.

Predstavljanje romana Borivoja Radakovića 'Što će biti s nama'

Novi roman Borivoja Radakovića 'Što će biti s nama' bit će predstavljen u utorak 1. prosinca u Jiggy baru u Zagrebu. O romanu će govoriti Borivoj Radaković, Milana Vuković Runjić, Boris Perić i Zoran Simić, uz nastup grupe Letipas.
Najava • 24.06.2009.

Promocija novog izdanja romana 'Sjaj epohe' Borivoja Radakovića

Promocija novog izdanja kultnog romana Borivoja Radakovića "Sjaj epohe" održat će se u srijedu, 24. lipnja 2009., s početkom u 19,30 sati, na terasi kluba Purgeraj u Zagrebu (Park Ribnjak 1) u sklopu festivala PARK-IN ZAGREB. Uz autora, sudjeluju Milana Vuković Runjić, Željko Ivanjek i Boris Perić.
Najava • 16.03.2009.

Ribook : 'Punk : Potpuno Uvredljivo Negiranje Klasike'

U ponedjeljak, 16. ožujka 2009. u 19 sati u riječkoj knjižari Ribook Boris Perić će ugostiti Darka Glavana, autora knjige "Punk: Potpuno Uvredljivo Negiranje Klasike". U razgovoru o knjizi i punku kao svjetonazoru pridružit će im se glazbeni kritičar Aleksandar Dragaš i književnik i prevoditelj Borivoj Radaković.
Najava • 20.05.2006.

Julian Barnes u Zagrebu!

U subotu, 20.05. svojim će posjetom razmaknuti oblačno nebo nad Zagrebom jedan od najutjecajnijih živućih engleskih književnika Julian Barnes. U subotu u 12:00 u BP Clubu održati će se tiskovna konferencija, dok će se promocija autora i njegovog književnog stvaralaštva održati kasnije istog dana u 19:30 u Profil Megastoreu, gdje ćete mu moći postavljati sva moguća pitanja, a autor će Vam vrlo rado...