Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Davor Šalat ×

Najava • 25.04.2019.

Frakturina večer poezije

Nakladnička kuća Fraktura organizira večer poezije koje će se održati u četvrtak 25. travnja 2019. u 20 sati u dvorani Müller zagrebačkog Kina Europa (Varšavska 3). Predstavit će nove zbirke Josipe Gogić, Miroslava Kirina, Suzane Matić, Lare Mitraković i Davora Šalata.
Najava • 13.04.2019.

U Stihovnici Siska gostuju Davor Šalat i Lana Derkač Šalat

U subotu, 13. travnja u 19 sati u prostorima Matice hrvatske (Rimska 9, Sisak) održat će se još jedna 'Stihovnica Siska'. Glavni gosti večeri su ugledni pjesnički i spisateljski bračni par Davor Šalat i Lana Derkač Šalat.
Najava • 27.11.2015.

Obilježavanje 25. obljetnice obnove rada Ogranka MH u Đakovu i Književna riječ slavonsko-baranjsko-srijemska

U Đakovu će se održati svečano obilježavanje 25. obljetnice obnove rada Ogranka Matice hrvatske u Đakovu i program Književna riječ slavonsko-baranjsko-srijemska - 10. Slavonsko-baranjsko-srijemski hrvatski književni dani. Pri tom će biti dodijeljena nagrada 'Julije Benešić' ovogodišnjim dobitnicima, Davoru Šalatu i Franji Nagulovu.
Najava • 04.12.2014.

Predstavljanje knjige Ivana Alerića 'Dan maka'

Predstavljanje knjige Ivana Alerića 'Dan maka' održat će se u četvrtak 4. prosinca u Muzeju Mimara u Zagrebu. Novu zbirku pjesama koja istodobno predstavlja najnovije pjesnikovo stvaralaštvo kao i presjek njegova ukupnog stvaralaštva, predstavit će Davor Šalat, Ivan Alerić i Grozdana Cvitan.
Najava • 08.11.2014.

Tribina Jutro poezije predstavlja knjigu Nikice Krajine 'E(k)lipse'

Tribina Jutro poezije predstavlja knjigu Nikice Krajine 'E(k)lipse', u izdanju Naklade Breza. Tribina će se održati u subotu 8. studenog s početkom u 11,30 sati u buffetu Pod starim krovovima u Zagrebu. O knjizi će govoriti Davor Šalat i Nikica Krajina. Voditelj tribine je Robert Roklicer.