Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Emir Imamović Pirke ×

Najava • 05.09.2018.

Književni program šestog Festivala alternative i ljevice – FALIŠ

Šesti Festival alternative i ljevice – FALIŠ održat će se od 5. do 8. rujna u Šibeniku. Središnja tema Festivala bavi se aktualnim pitanjem 'Turizam: između profita i javnog dobra', a u dijelu programa posvećenom književnosti gostuju Selvedin Avdić, Emir Imamović Pirke i Ivana Dragičević.
Najava • 26.04.2018.

Predstavljanje romana 'Terorist' Emira Imamovića Pirkea

U četvrtak, 26. travnja u društvenom klubu Botaničar u Zagrebu bit će predstavljen novi, peti roman, inovativnog žanra fikcijske publicisitke pisca, urednika, novinara, scenarista, Emira Imamovića Pirkea 'Terorist'. Roman će predstaviti Ivica Đikić i urednik knjige Kruno Lokotar.
Najava • 19.04.2018.

Emir Imamović Pirke u Bookvici predstavlja novi roman 'Terorist'

Ovogodišnju sezonu Bookvice, u četvrtak 19. travnja zatvara novinar i pisac Emir Imamović Pirke, premijerno predstavljajući novi roman 'Terorist'. Uz autora, u ulozi predstavljača, gostuje Ivica Ivanišević.
Najava • 05.03.2016.

Spikigin : Emir Imamović Pirke, klapa 2

Na Spikiginu, ciklusu pripovijedanja priča (storytellinga) će vam po drugi put kazivati priče Emir Imamović Pirke, pisac, novinar, urednik, humorist 24/7 i scenarist, i to u dva bloka: 'Rat i narodno zdravlje' & 'Život piše novine'. Uvoditelj u Spikigin je Kruno Lokotar.
Najava • 23.10.2015.

Spikigin - ciklus pripovijedanja priča (storytellinga) u Zagrebu

Nakon što je devet dugih godina uređivao program na prvom, za sada jedinom Festivalu pripovijedanja priča, splitskom Pričiginu, Kruno Lokotar pokreće Spikigin - ciklus pripovijedanja priča (storytellinga) u Zagrebu. Gost prve večeri Spikigina bit će Emir Imamović Pirke!
Najava • 20.12.2007.

KaLibriranje Dalmacije

Vijest • 04.12.2006.

Kiklop 2006.